• Geri dön

  • 578 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Zamansız tasarımları rafine zevklerden ilham alarak sofralara taşıyan Jumbo, Rixos Premium Bodrum’da keyifli bir geceye ev sahipliği yaptı.

Club House’un eşsiz manzarası eşliğinde Jumbo tasarımlarıyla hazırlanan ışıltılı masalar etrafında buluşan konuklar, özel bir gastronomi etkinliğinde bir araya geldi. Rixos Premium Bodrum’daki geceye, Pınar Altuğ, Aslı Gümüşel gibi sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

Rixos Premium Bodrum’un imza şefleri tarafından hazırlanan menüleri tadan konuklar, gecede Jumbo’nun rafine zevklere duyduğu tutkuyla ortaya çıkan tasarımlarıyla lezzeti en üst seviyede deneyimleme fırsatı yakaladı. Gece sonunda sunulan Jumbo Patisserie’nin yeni lezzeti “Yuzu” büyük beğeni topladı. Davette, uzmanlar tarafından gastronomi dünyasına dair birçok çarpıcı bilgi verildi.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da yeni mağazasını açan Jumbo Türkiye, yaptığı etkinliklerle Bodrum’a hareket katmaya devam ediyor. Gecede konuşma yapan Jumbo Genel Müdürü Bahriye Bayraklı ‘’ Bodrum bizim için önemli bir destinasyon. Bodrum’un en göz alıcı noktalarından biri olan Rixos Premium Bodrum bu gece bizleri konuk ediyor. Jumbo’nun rafine zevklerden ilham alarak hazırladığı koleksiyonların Bodrumlularla buluşuyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Lezzet yolculuklarını hazırladığımız koleksiyonlarla en üst seviyeye çıkarmak bizim birincil hedeflerimizden oldu. Bu kadar seçkin konuğun davetli olduğu bir gecede, rafine zevkler için hazırladığımız koleksiyonumuzu deneyimliyor olmanız bizler için gurur verici. Bu niş organizasyonun parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL