• Geri dön

  • 1.330 Görüntülenme

  • 136 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Nesilden nesile aktarılan ve özgün tasarımlarıyla tanınan Jumbo’nun yeni Procook düdüklü tenceresi, zamandan tasarruf sağlayan en iyi pişirme deneyimini sunuyor. Procook düdüklü tencere üstün güvenlik özelliği ile farkını ortaya koyarken, kaliteli yapısı ile mutfakların değişmez parçası olmaya aday.

Uzun sürede pişen et ve taze sebze yemeklerinin vazgeçilmezi düdüklü tencereler, kısa zamanda lezzetli yemekler için en ideal pişirme aracı olarak yıllardır mutfakların değişmez parçası olmaya devam ediyor. Jumbo, bu en iyi pişirme deneyimini; güvenli tasarımı ve kaliteli malzeme ile birleştirdiği yeni Procook düdüklü tencere ile buluşturuyor.

Fonksiyonel ürünleriyle mutfaklara değer katan Jumbo; geliştirilmiş hava kaçırmaz emniyet sistemi ve zamandan tasarruf sağlayan Procook düdüklü tenceresi ile lezzetli yemeklere ilham veriyor. Birinci sınıf çelik gövdeye sahip Procook, kelepçesiz tasarımı ve yanda bulunan tutma sapı ile çok daha güvenli. Ayrıca ısıya ve çizilmelere karşı dayanıklı kapak üstü bakalit saplar ise, uzun süreli kullanım imkânı sağlıyor. Farklı kademelerde bar basınç ayarı bulunan tencere, indüksiyon dâhil tüm ocaklarda kullanılabiliyor. Teknik özellikleriyle fazla basıncı pişirme ventilinden çıkaran Procook, basınç fazlalığı olması durumunda emniyet ventili devreye giriyor ve tam güvenlikli üstün koruma sağlıyor. 6 ve 4 litre seçenekleri ve kolay değiştirilebilen lastikleriyle daha güvenli ve daha lezzetli yemekler yapmanızı kolaylaştırıyor.

Jumbo’nun kaliteli ve üstün güvenlik özellikleri ile lezzetli sofraların mimarı olacak Procook düdüklü tenceresi ve Jumbo mağazaları, Jumbo.com.tr ve ayrıcalıklar dünyası Jumbo byYou uygulamasında…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL