• Geri dön

  • 535 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Özgün ve zamansız tasarımlarıyla her dönemin tercih edilen markası olan Jumbo, 76. yılını bir kampanya ile karşılıyor. 4 Ekim'de başlayacak olan "76. Yılda 2. Ürün 76 TL" kampanyasıyla Jumbo’nun zengin ürün yelpazesi içerisinden alışveriş yapan müşteriler, 76. yıl şerefine ikinci ürünlerini sadece 76 TL'ye satın alma ayrıcalığına sahip olacak.

1947 yılında Çemberlitaş'ta bir hayal ve küçük bir atölye ile serüvenine başlayan Jumbo 76 yıldır en doğal malzemeleri kullanarak tasarladığı zamansız tasarımlarıyla iz bırakıyor. Yıllar içinde yeniliğe ve yaratıcılığa olan güçlü inancı ile büyüyerek, güvenilir markalar arasında kendine sağlam bir yer edinen Jumbo, kaliteden ödün vermeyen ve seçimlerinde fark yaratmak isteyenlerin ilk tercihi olmayı sürdürüyor. Müşterilerine sadece üstün kaliteli ürünler sunmakla kalmayıp aynı zamanda bir yaşam tarzı sunan Jumbo, farklı malzeme ve detaylardan ilham alarak sofraları şıklıkla buluşturuyor.

Uzun yıllara dayanan bir bağın kutlaması olarak hazırlanan kampanya hakkında Jumbo Genel Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, ‘’76 yıl boyunca müşterilerimizle birlikte geçirdiğimiz her an, bizim için paha biçilemez. Bu özel dönemde, onların sadakati ve güvenine şükranlarımızı sunmak adına, '76. Yılda 2. Ürün 76 TL' kampanyasını yapmaktan heyecan duyuyoruz’ ’dedi.

31 Ekim’e kadar devam edecek olan kampanya boyunca, müşterilere birbirinden kaliteli sofra ve mutfak ürünlerini 76 TL'ye alma fırsatı sunan Jumbo, uzun yıllara dayanan güçlü bağını müşterileriyle kutluyor.

Jumbo'nun 76. yılını kutlamak için dayanıklılığı, uzun ömürlülüğü ve iyi şansı temsil eden fil simgesine odaklanarak tasarladığı Red Dot Design Award ödüllü ‘’Elefas Kahve Seti’’ ekim ayında Jumbo Mağazaları’nda kahve severlerle buluşuyor. Zamansız tasarımları ve kalitesiyle çizgisinden ödün vermeyen Jumbo'nun marka kimliğini temsil eden fil figüründen ilham alınarak tasarlanan Elefas Kahve Seti, Jumbo mağazalarında, jumbo.com.tr'de ve Jumbo Seninle Uygulaması'nda satışa sunuluyor. Dünyanın en prestijli tasarım organizasyonu Red Dot Design Award’tan ödülle dönen tasarım, aynı zamanda geçen yüzyıla göre giderek artan fildişi talebi nedeniyle nesli azalmakta olan fillerin korunmasına dikkat çekmek için hazırlandı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL