• Geri dön

  • 1.964 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork, yeni nesil mağazacılık dinamiklerini dünya standartlarında bir boyuta taşıyan konseptte tasarlanan yeni Ankara mağazalarını modaseverler ile buluşturuyor. Kadın ve erkek koleksiyonlarının tek bir mağazada bir arada sergilendiği Ankara Panora ve Ankara Cepa mağazaları, modern mağazacılık yaklaşımını benimseyen yeni konseptleriyle kapılarını açarak perakende dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

Yenilenen konseptteki mağazalarda nude tonlar ve natürel materyallerin hakimiyetinde yenilikçi bir mimari tasarım, içeriye girdikleri anda misafirleri doğallığın pozitif etkisiyle baş başa bırakıyor. Yalın ve zarif çizgilere sahip dekorasyon ögeleri minimalizmin sakinleştirici etkisiyle ilham verici bir atmosfer oluşturuyor.

Panora mağazası, iki katlı, 449 metrekarelik alanı ile, Ankara Cepa ise 444 metrekarelik alanı ile konforlu alışveriş olanağı sağlarken ferah atmosferi ile keyifli alışveriş deneyiminin en gözde adreslerinden oluyor. İddialı ve özel koleksiyonlarında yer aldığı Panora ve Cepa mağazaları; NetWork’ün yenilenen stil kodlarına eşlik ederek, markanın ulaşılabilir lüks algısını güçlendiriyor ve sezon trendlerine rahatlıkla ulaşabileceğiniz, sevdiklerinize hediye alabileceğiniz iddialı lokasyonlar arasında yerini alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL