• Geri dön

  • 2.152 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork, modern bir “yaşam alanı” hissi veren ve yeni nesil mağazacılık dinamiklerini dünya standartlarında bir boyuta taşıyan konseptte tasarlanan iki yeni mağazasını modaseverler ile buluşturuyor. Kadın ve erkek koleksiyonlarının tek bir mağazada bir arada sergilendiği Akasya AVM ve Mall of Istanbul mağazaları yenilenen konseptleriyle kapılarını açtı.

Yenilenen konseptteki mağazalarda nude tonlar ve natürel materyallerin hakimiyetinde yenilikçi bir mimari tasarım, içeriye girdikleri anda misafirleri doğallığın pozitif etkisiyle baş başa bırakıyor. Yalın ve zarif çizgilere sahip dekorasyon ögeleri, güçlü detayların etkisiyle ilham verici bir atmosfer oluşturuyor.

Yenilenen Akasya mağazası, iki kata yayılan 400 metrekarelik alanı ile konforlu alışveriş olanağı sağlarken ferah atmosferi ile sizlere keyifli bir alışverişin kapısını açıyor. NetWork kadın ve erkek koleksiyonlarının iddialı parçalarının, özel koleksiyonların bir arada sergilendiği mağaza mutlaka ziyaret edilmesi gereken lokasyonlardan.

Mall of İstanbul ise 354 metrekarelik ferah alanı ile hizmet kalitesini arttırarak, müşterilerine yeni deneyimler sunuyor. NetWork’ün yenilenen stil kodlarına eşlik eden yeni mağaza konseptleri, markanın ulaşılabilir lüks algısını güçlendirirken sezon trendlerine rahatlıkla ulaşabileceğiniz sevdiklerinize hediye alabileceğiniz iddialı lokasyonlar arasında.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL