• Geri dön

  • 875 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Modern tasarımları ve renkleri ile dikkat çeken NetWork, stilinizi bir adım öne taşırken, soğuk kış günlerine meydan okuyor. Yeni sezonda sıcak tutan dış giyim stilleri NetWork’te sizleri bekliyor.

NetWork’un yeni koleksiyonunda yer alan dış giyim ve aksesuarları ile gardırobunuzu kışa hazırlamanın tam zamanı! Soğuk kış günlerinde şıklığı ve sıcaklığı bir arada sunan NetWork, sezonun en gözde parçaları ile tarz sahibi kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi haline geliyor.

Modern kesimler ve fonksiyonel detaylarla zenginleştirilen NetWork kadın koleksiyonunda süet deri montlar, kaşe mantolar, hafta sonu stilinize eşlik edecek renkli puffer montlar, yün paltolar ve dokuma ceketler en çekici kış stilini oluşturuyor. Atkıların yanı sıra, eldiven ve şapka modelleri de bu stilin en iç ısıtan tamamlayıcıları oluyor.

Erkek kış koleksiyonunda yer alan vizon, siyah ve kahverengi tonlarındaki kapitoneli montlar, örme ceketler, süet deri ceketler ve yün kaşmir karışımlı paltolar ise soğuktan korurken, fark yaratan bir stili öne çıkarıyor. Bu zamansız stili, yumuşak dokular ve modern desenlerle tasarlanan atkı, eldiven ve bereler tamamlıyor.

Koleksiyonu yakından incelemek için mağazalara ve NetWork online adresine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL