• Geri dön

  • 2.072 Görüntülenme

  • 197 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Feminen tasarımları eşsiz ince işçiliğiyle buluşturan Machka Sonbahar-Kış 2021-2022 Koleksiyonu, yeni mevsimi tüm naifliğiyle karşılıyor. 70’lerden günümüze ulaşan referans noktalarını modern silüetler ile bir araya getiren koleksiyon seçkisi Machka kadınlarına asil bir şıklık vaat ediyor.

Kusursuz bir doku ve renk kokteylinden oluşan koleksiyon detayları, hafiften esen soğuk rüzgarlara karşı gardını alıyor. Dışı rugan içi ise hayvan postu görünümlü oversize tarçın renkli ceket soğuyan havalara karşı içinizi ısıtıyor. Yeşilin derinliklerine bürünen poplin bluzlar ve pötikare kalem eteklerle buluşan bu iddialı parça, sonbahar ve kış aylarının radarına giriyor.

Yaka detayı double size fiyonk etkili toz pembe üstü kazayağı desenli ipek bluzlar, aynı desenlere sahip ve siyah-beyazın kusursuz uyumundan ilham alan ceketler ile uyum sağlıyor. Farklı kumaş dokularının birleşiminden oluşan pili detaylı siyah kalem etek ve yelek görünümlü füme renkli trikolar klasik olduğu kadar zamansız silüetler yaratıyor.

Bebek mavisi yakası taş işlemeleri smokin ceket avangart ve maskülen ruhunu düğme aksesuarlı krep pantolon ile birleştiriyor. Büyük sarı çiçek desenli balon kol jakar elbise ise gündüzden geceye feminenlik dozunu artırıyor. Özel davetlerde ön plana çıkacak stras işleme ve fiyonk detaylı jakar elbise ise art deco ilhamını heykelsi duruş ile destekliyor.

İnci detaylı denim ceketler yenilikçi dokusuyla ön plana çıkıyor. Bu tatlı buluşmaya eşlik eden inci detaylı denim etek ise gün içerisindeki buluşmalarınızda rahatlığı şıklık ile yeniden tanımlıyor. Color block gömlekler ile maskülen görünümüzünü destekleyecek yüksek bel cigarette pantolonlar Machka dokunuşunu yeniden sezona adapte ediyor. Triko veya ceketler ile bir araya gelecek kristal işlemeli ve pul detaylı broşlar ince işçiliği ile göz kamaştırıyor.

Düşen yapraklarla buluşacak tasarımlar Machka Sonbahar-Kış 2021-2021 Koleksiyonu’nda bir araya geliyor. Neşenin paylaşıldığı o güzel anlara eşlik edecek güçlü ve modern silüetler Machka kadınının kusursuz stiliyle buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL