• Geri dön

  • 2.060 Görüntülenme

  • 197 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork, rafine ve yenilikçi mağazacılık anlayışı ile yenilediği İstinyePark mağazasında İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonunu moda tutkunları ile buluşturuyor.

İstinyePark NetWork mağazası görsellerine https://we.tl/t-8hCPJ3uBLo linkinden ulaşabilirsiniz.

Gelişen ve yenilenen mağazacılık anlayışı ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen NetWork, yaşam stilini tamamlayan koleksiyonlarını ve imza tasarımlarını 408m2 net alana sahip, yenilenen İstinyePark mağazasına taşıyor. NetWork İstinyePark, özenli ve şık tasarımı ile ferah, her detayı incelikle düşünülmüş mağazacılık konseptini daha geniş kitlelerle buluşturuyor.

Kendine has stiliyle aydınlık ve doğal tonların hakimiyetindeki mimari tasarım, misafirleri doğallığın pozitif etkisiyle karşılarken alışverişin ötesinde bir deneyim alanı sunuyor. Her sezon stili ve duruşuyla kendini belli eden, özgür yaşam tarzıyla dikkat çeken NetWork, mağazalarında da modernizm anlayışıyla yenileniyor. NetWork İstinyepark mağazası misafirlerine “yaşam alanı” hissi verirken ulaşılabilir lüks kavramına estetik bir yorum katıyor.

AY Marka Genel Müdürü Barış Tezmen, yeni nesil mağazacılık anlayışı kapsamında gerçekleştirdikleri ilham verici projeler zincirini şu cümlelerle özetliyor: ‘’Son yıllarda, her alanda olduğu gibi perakende ve pazarlama alanlarında da hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Müşterilerimizin de beklentileri ve yaşam tarzları değişti.Biz NetWork olarak bu değişime mağazalarımız ve hizmet anlayışımız ile hızlıca uyum sağladık. İlk olarak Zorlu Center NetWork’te hayata geçirdiğimiz ve sonrasında Cevahir NetWork ile devam ettiğimiz yenilenen mağaza konseptimiz büyük beğeni topladı. Bu başarılı dönüşüme bugün İstinyePark NetWork mağazamız ile devam ediyoruz. Ferah ve modern bir ortamda müşterilerimize alışverişin ötesinde bir mağazacılık deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Zaman içinde bu yenilikçi tasarımı tüm mağazalarımıza taşıyacağız. Her geçen yıl hem kadın hem erkek giyimde büyüyen ve Türkiye’nin öncü perakende markalarından biri olan NetWork markamız için güçlü ve yenilikçi adımlar atmaya devam edeceğiz.”

NetWork’ün hayal eden, hayatı dolu dolu yaşayanlardan ilham aldığı yeni koleksiyon hikayesi “Hotel NetWork”ü keşfetmek ve yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşamak için İstinyePark NetWork mağazasına davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL