• Geri dön

  • 2.175 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork; kalite ve konforu sportif bir stil çizgisinde bir araya getiren
N-Tech koleksiyonuyla stil sahibi erkeklere birbirinden fonksiyonel tasarımlar sunuyor.

Lookbook görsellerine https://we.tl/t-rBWGcbwAa2 linkinden ulaşabilirsiniz.
Dekupe ve still life görsellerine https://we.tl/t-VqQQhNnTUZlinkinden ulaşabilirsiniz.

NetWork, yeni dünya modasının ve gelişen teknolojinin etkisiyle yarattığı N-Tech koleksiyonunda smart-casual parçaları özgün dokunuşlarla yeniden yorumluyor. Şık, sportif, dayanıklı ve akıllı tasarımların yer aldığı iddialı seçki, Sonbahar/Kış 2021-22 sezonunda stil sahibi erkeklerin seçimlerinde belirleyici rol oynuyor.

Konfor ve kalitenin mükemmel birlikteliğini yansıtan ceketler, puffer montlar, baskılı tişörtler, sweatshirt’ler ile eşofman ve triko pantolon-ceket takımlarının her biri, kumaşlarından işlevsel özelliklerine kadar her detayıyla aktif yaşamına değer katmayı hedefliyor. Parlak malzemeler, yenilik ve sürdürülebilirlik avantajları sunan mat kaplamalı dokularla birlikte ilgi çekici bir kontrast yaratıyor. Nefes alabilen kumaşları ve fonksiyonel tasarım ögeleriyle öne çıkan modeller, su geçirmez fermuarları ve uyarlanabilir performans giyim özellikleriyle farklılaşıyor.

Siyah, beyaz, lacivert, haki gibi renk seçenekleri bulunan tasarımlara, NetWork Shoes & Bags koleksiyonunun N-Tech seçkisine özel tasarlanmış sportif parçaları eşlik ediyor. Örme sneaker’lar ve çok yönlü kullanım olanaklarına el ve sırt çantaları, serinin en çok dikkat çeken modellerinin başında geliyor.

N-Tech tasarımlarını ve daha fazlasını keşfetmek için Network.com.tr ve NetWork mağazalarına davetlisiniz.

Instagram: @NetWorkOnline

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL