• Geri dön

  • 1.404 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Tüm yıl boyunca beklediğimiz yaz nihayet geldi! Plaj bavulumuzu hazırlamamızın zamanı da! Yazın vazgeçilmez trendlerini buluşturan NetWork ‘23 Yaz koleksiyonu, birbiriyle kombinleyeceğiniz parçalarla stil sahibi bir bavulun ip uçlarını oluşturuyor.

Yazın tüm enerjisini konforlu şıklığınızla yansıtmaya ne dersiniz? NetWork’ün ’23 Yaz kadın/erkek koleksiyonu başka arayışa gerek bırakmadan plajdan, happy hour saatine ve akşam davetlerine kadar uzanan bir çizgide yaz şıklığını bir bavula sığdırıyor!

NetWork kadın koleksiyonunda yer alan, tatil beldelerinde gün boyu kullanabileceğiniz mini– midi ve maksi boylarda desenli elbiseler günün her anında stilinize enerjik bir görünüm katıyor, çünkü bu yaz NetWork kadınının plaj bavulu geometrik desenler ve çarpıcı renklerden oluşan parçaları başrole koyuyor. %100 keten gömlekler, kumaş şortlar, etekler hem gündüz hem gece konforunuzdan ödün vermeden şık ve stil sahibi görünüm kazandırırken, mayo ve bikiniler ise gündüz olduğu kadar akşam da şort ve ceketler ile kombinlenerek iddiasını sürdürüyor. Yazın en trend renklerinden oluşan plaj giyim koleksiyonunda yer alan kaftanlar, pareolar ise stilini konuşturmak isteyenler için birbirinden çekici desen ve renk alternatifleri sunuyor. Plajda ve yaz akşamlarında görünümlerinizi tamamlayan, gold ve gümüş takılar ile hasır ve örgü dokuların hayat verdiği çanta ve şapkalar modern tasarım detaylarıyla şıklık dozunuzu yükseltiyor. Gündüzden geceye kombinlerinize eşlik edecek sandaletler ve espadriller ise stilinize son dokunuşu yapıyor.

NetWork erkeğinin plaj bavulu sportif ve fonksiyonel şıklığın ön planda olduğu parçalardan oluşuyor. Vücuda nefes aldıran, %100 keten gömlekler, pantolonlar, şortlar; zamansız tasarımları, farklı renk seçenekleri ve mükemmel kalıplarıyla hem plajda hem de yaz akşamlarında maskülen şıklığın altını çiziyor. Erkekler için tasarlanan havlu kumaş polo yaka tişörtler, pembe, mavi, yeşil gibi cesur renklerin ve desenlerin fark yarattığı mayolara, plaj stilinin vazgeçilmezi loafer ve espadriller eşilk ediyor. Gündüzden geceye stil ve konforundan ödün vermek istemeyenler, NetWork sıcak yaz koleksiyonunun her bir parçasını tatil bavuluna eklemek isteyecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL