• Geri dön

  • 1.416 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Stilinde iddialı şıklığı tercih edenlerin gardırobuna pek çok ikonik parça ile giren NetWork, bayramda da gündüzden geceye şıklığınızı yansıtıyor!

Kaliteli dokular ve çekici sıcak renklerden oluşan ‘23 Yaz koleksiyonuyla NetWork; bayramda da stilinde cesaretin altını çizen kadın ve erkeklerin tercihi oluyor.

Gerek bayram tatilinde gerekse bayram ziyaretlerinde NetWork’ün kadın koleksiyonunda yer alan mini-midi- maksi boylardaki desenli elbiseleri yazın enerjisini üstünüze taşırken, rahat kalıplarıyla öne çıkan bluzlar, %100 keten gömlekler, pantolon ve etekler gündüzden geceye uzanan bir şıklığın kodlarını sunuyor. Kıyafetlere çarpıcı bir dokunuş kazandıran aksesuarlar ve bayramda konforlu bir şıklık sunan topuklu sandaletler bu kodların olmazsa olmaz unsurlarından. Krokodil desenden monograma, bold renklerden kapitone ve örgü alternatiflerine uzanan NetWork çanta seçkisi ile de bu sofistike stil tamamlanıyor.

Erkek koleksiyonunda yer %100 keten gömlekler ise yaz sıcağında hem ziyaretlerde hem de tatilde konforlu bir şıklık sunuyor. Sportif şıklığın altını çizen NetWork pantolonlar aynı zamanda erkekler için zamansız parçalar niteliğinde. NetWork deri ayakkabılar, loafer ve sneakerlar da bu mükemmel stilin baştan ayağa kusursuz bir yansıması oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL