• Geri dön

  • 1.981 Görüntülenme

  • 197 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Anneler Günü Hediye Destinasyonu: NetWork

NetWork İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu, geniş ürün yelpazesiyle Anneler Günü için en özel hediye alternatiflerini bir araya getiriyor.

Koleksiyona ait dekupe görsellere https://we.tl/t-FsGK09kEN9 linkinden ulaşabilirsiniz.

Koleksiyona ait imaj görsellerine https://we.tl/t-qR30Qo2WuC linkinden ulaşabilirsiniz.

NetWork, Anneler Günü’ne özel; zamansız ipek bluz ve gömleklerden şal ve fularlara, renkli keten gömleklerden çanta ve cüzdanlara kadar birbirinden farklı hediye seçeneklerini İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonunda bir arada sunuyor.

Koleksiyonun sezon trendlerini yansıtan Safari ve Marin temaları şıklık ve konforu bir araya getirmeyi seven stil sahibi annelere hitap ediyor. Referansını doğadan alan Safari, terracota ve natürel renk paletine sahip dökümlü kumaşlardan oluşurken, Marin teması ise okyanus tonlarını NetWork kalitesi ve tasarım dokunuşu ile buluşturuyor. NetWork kadınının güçlü duruşunu yansıtan koleksiyonda, yatırım niteliğindeki ipek bluzlar, sıcak renk paleti ile öne çıkan keten gömlekler, ve floral print desenli elbiseler dikkat çekiyor. Yazın kurtarıcı parçaları olan geniş renk paletine sahip t-shirt grupları ise, her zevke uyan birer hediye seçeneği olarak koleksiyonda yerini alıyor. Mint yeşilinden şeftali turuncusuna, saks mavisinden ekruya kadar sunduğu renk alternatifleri ile NetWork Leisurewear grubu, stilinde konfordan vazgeçemeyen anneler için, favori hediye önerisi oluyor.

NetWork kadının stilini kusursuzca tamamlayan topuklu ve düz deri terlikler, hasır tabanlı sandaletler ve rengarenk loaferlar ayakkabı tutkunu anneler için vazgeçilmez birer hediye olmaya aday. Yazın olmazsa olmazı hasır ve örgü detayları ile öne çıkan omuz ve el çantaları ise hem günlük stilin hem de seyahatlerin anahtar parçası olacak.

Koleksiyondaki gold detaylı kolyeler, küpeler ve bileziklerden oluşan takı koleksiyonu ve renkli fular seçkisi, Anneler Günü için rafine ve minimal hediye seçenekleri olarak koleksiyonda yerini alıyor. Yaz sezonunun en sevilen mavi beyaz tonlarında cüzdan, kartlık, makyaj çantası ve telefon kılıfları ise annenizin günlük hayatına renkli bir dokunuş katmak için sizleri bekliyor.

Tüm hediye seçeneklerini ve daha fazlasını keşfetmek için NetWork.com.tr ve NetWork mağazalarına davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL