• Geri dön

  • 2.004 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork, Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonuyla yılbaşında ışıltısıyla stil sahibi kadın ve erkeklerin favori hediye destinasyonu oluyor.

Görselleri linkte bulabilirsiniz: https://we.tl/t-CdkyRCRvcA

Metropol hayatın dinamikliği ve ışıltısından ilham alan koleksiyonuyla NetWork, glam tasarımlardan oluşan Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonuyla yılbaşında birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Payetlerle süslenmiş etkili şıklığa ışık tutan elbiselerden, zamansız slim fit trikolara, kış aylarının vazgeçilmez yün şapka ve berelerinden, sezonun star rengi olan kullanıldığı parçalara uzanan koleksiyon, yeni yılda stil sahibi kadınlara görkemli görünümler vadediyor.

Turuncu, kırmızı, bordo, siyah ve dore tonlarının hakimiyetindeki koleksiyonda stilin tamamlayıcısı olan altın detaylı takılar, orijinal tasarımlı saf ipek fularlar ve daha pek çok tamamlayıcı aksesuarlar, her okazyona uygun zamansız hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Sezon trendi olan pardösüler, zamansız deri ceketler bizi kış aylarının soğuğuna hazırlarken, yalın ve konforlu eşofman ve tulumların oluşturduğu Leisurewear serisi hem şehir hem de ev hayatına uyumlu özelliğiyle bizi ısıtıyor ve de en çok tercih edilen yeni yıl hediyelerinin başında geliyor.

Minimal çizgisiyle öne çıkan NetWork Shoes&Bags koleksiyonu da yeni yılda NetWork kadınının zarafetine eşlik edecek birçok parçayı içinde barındırıyor. Smart chic görünümün olmazsa olmazı loaferlar günlük stili tamamlarken, yeni yıl şıklığını tamamlayacak deri stilettolar ve süet botlar, tamamlayıcı el ve omuz çantalarıyla bir araya gelerek mükemmel bir hediye kombinasyonu oluşturuyor. Kemer, cüzdan gibi şık deri aksesuarlar ise yılbaşı stilinizi tamamlamak üzere NetWork mağazalarında ve NetWork.com.tr’de sizi bekliyor.

NetWork Erkeğinin Yeni Yıl Stili

Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonuyla NetWork, güçlü ve rafine tasarımlarıyla yılbaşında birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor.

NetWork, erkeklerin yeni yılını çabasız şıklığın ve kalitenin ön planda olduğu etkin parçalarla kutluyor. Slim fit yün kazaklar, kombinlerin star parçası olabilecek trençkotlar ve ceketler günün her anında etkileyici görünümlere yol açarken, modern kesimleri ve kalitesiyle öne çıkan takımlar çarpıcı bir hediye arayışında olanlar için ideal bir alternatif sunuyor. Fonksiyonel, sofistike ve rahat tasarımların yer aldığı NetWork Weekend Gateaway ve hem ev hem de dış mekan kullanımına uygun NetWork n tech serileri, macera sever erkeklerin favori yeni yıl görünümlerini belirliyor. Bağcıklı ve bağcıksız deri botlar, yalın formlu sneaker’lar ve işlevsel detaylara sahip el ve sırt çantaları, NetWork Shoes&Bags seçkisinin en çarpıcı hediye seçeneklerini oluşturuyor. Kartvizit, kemer ve cüzdan modellerini kapsayan deri aksesuar seçkisi ve desenli, sımsıcak yün şallar, detaylara önem veren NetWork erkeğinin rafine zevkine hitap ediyor.

Sizler için hazırladığımız özel yeni yıl hediye paket ve ambalajlarıyla bu sene yeni yılı çok daha görkemli karşılıyoruz. Özenle seçtiğiniz parçalarla sevdiklerinizi gülümsetirken, iyi dileklerle süslenmiş özel yılbaşı hediye paketlerimizle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Instagram: @NetWorkOnline

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL