• Geri dön

  • 1.245 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Kadın koleksiyonundaki zengin renk tonlarıyla sezona damgasını vuran NetWork, minimalist ve zarif çizgilerdeki tasarımlarıyla mevsim geçişinde sizi günün her anında stiliniz yansıtmaya davet ediyor.

NetWork ile bütünleşerek marka kimliğinin vazgeçilmez parçası haline gelen hibrit stil, mevsim geçişinde de kendini belli ediyor. Zengin doku ve minimalist çizgilerle, zarafeti günlük yaşama dahil eden kombinler hem günlük yaşam hem de ofis görünümüne eşlik ediyor.

NetWork kadınına feminen olduğu kadar cool ve iddialı bir görünüm sağlayan kırmızıdan laciverte, pembeden hakiye, bejden pastel tonlara kadar uzanan renk skalasındaki tasarımlar şehir hayatının her anına kolayca uyum sağlayarak, görkemli stiller yaratıyor. Gündüzden geceye eşlik eden ceket takımlar, keten dokular, zarif trikolar, pantolon, şort ve elbiseler, ince triko kazaklar ve deri ceketler mevsim geçişinde kolayca kombinlenebilen ‘mix&match’ özelliği ile eforsuz şıklık sunuyor. Zamansız ve ikonik takı tasarımları ile renkli ve farklı formlardaki çantalarla tamamlanan, mevsim geçişinin olmazsa olmazı ipek ve keten şallarla perçinlenen bu özgür stil yazdan sonbahara geçerken stilettolarla, düz ve topuklu sandaletlerle tamamlanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL