• Geri dön

  • 1.236 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Şehrin dokusu ve ikonik mimarisinin yansıdığı modern ve dinamik stil kodları; Pınar Deniz’in iddialı stili ile NetWork’ün Sonbahar/Kış 23-24 koleksiyonunda bir araya geliyor.

Pınar Deniz ile modern şehir hikayesini yansıtan NetWork, Sonbahar/Kış 23-24 koleksiyonunda Pınar Deniz'in güçlü ve çabasız stili ile şehrin ritmine karışıyor. Ümit Savacı’nın objektifinden yansıyan karelerde modern silüetler şehrin mimari dokusuna estetik katarak, bizi daha önce görmediğimiz yeni, farklı ve ikonik Pınar Deniz ile buluşturuyor. Modern tasarımların modern şehir hayatının yüksek temposu ile buluştuğu kampanya filminde iddialı görünümlere mimari yapıların dinamizmi eşlik ediyor. Pınar Deniz’in modern ve minimal ifadelerle taşıdığı deri tasarımlar, şehirli modern kadının şıklığını ortaya koyuyor.

NetWork’ün yeni sezon kampanyasının hikayesini kreatif ajans TBWA üstlenirken, kampanyanın filmi modern şehre sürreal bir açıdan yaklaşan Deniz Birgi imzasını taşıyor. Modanın modern, ikonik ve şehirli tavrı sergileyen NetWork’ün yeni kampanya filmini buradan izleyebilirsiniz.

Kreatif Ajans: TBWA
Reklamveren Marka: NetWork
Marka Ekibi: Kader Çorak, Çiler Kocaman, Zeynep Paksoy, Gülhan Durgun
Celebrity: Pınar Deniz
Talent Ekibi: Miray Kaya, Tuba Tacan, Duygu Bengi
Prodüksiyon: PPR
Fotoğrafçı: Ümit Savacı
Videographer: Deniz Birgi
Saç: Hüseyin Altun
Makyaj: Elçin Mutlu

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL