• Geri dön

  • 2.062 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork ile Şehirde Yaz

NetWork, lüks ve konforu buluşturan tasarımlarından minimal çizgilerin hakimiyetindeki Shoes&Bags seçkisine uzanan iddialı erkek koleksiyonuyla şehre yazı getiriyor.

Koleksiyona ait görsellere https://we.tl/t-aMbIol31yX linkinden ulaşabilirsiniz.

NetWork, İlkbahar/Yaz 2021 sezonunda güçlü ve dinamik koleksiyonuyla stil sahibi erkekleri doğanın çekim alanına davet ediyor. Mevsimin yüksek enerjisini yansıtan tasarımların her biri, şıklık ve konforun mükemmel birlikteliğini ortaya koyuyor.

Saks mavisi, fıstık yeşili, hardal sarısı gibi canlı renklerin yanı sıra toprak tonlarının da geniş yer kapladığı koleksiyonda, smart casual gömlekler natürel dokuları ve doğadan ilham alan desenleriyle öne çıkıyor. Kusursuz kalıpları ve geniş renk yelpazesiyle dikkat çeken şort ve denim pantolon modelleri yüksek dozda hareket özgürlüğü ve kolay kombinleme olanağı sunarken, konforlu trikolar jogger pantolonlara mükemmel bir uyumla eşlik ediyor.

Minimal stil kodlarından referans alan NetWork Shoes&Bags koleksiyonu da doğal malzemeleri ve güçlü renk paletiyle günün her anında tercih edilebilecek farklı alternatifler sunuyor. Pastel renkli süet loafer’lar, kalitesiyle farkını ortaya koyan deri makosenler ve yalın hatlara sahip sneaker’lar, deri ve süet çantalarla bir araya gelerek modern ve zamansız görünümler yaratıyor.

Tüm tasarımları ve daha fazlasını keşfetmek için Network.com.tr ve NetWork mağazalarına davetlisiniz.

Instagram: @NetWorkOnline

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL