• Geri dön

  • 2.057 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork’ten Sıcak Yaz

NetWork; kaliteli kumaşları ve dikkat çekici detayları ile öne çıkan rengarenk polo yaka tişörtler, keten gömlekler ve şortların yer aldığı Yaz 2021 koleksiyonu ile stil sahibi erkeklerin yaz şıklığına damga vuruyor.

Koleksiyona ait görsellere https://we.tl/t-kSa9nOM3L6 linkinden ulaşabilirsiniz.

NetWork’ün, güçlü renk kombinasyonlarıyla dikkat çeken koleksiyonunun tamamı, lüks ve konfor odaklı Akdeniz şıklığını şehir hayatına ve plajlara taşıyor.

Pastel ve nötr tonları canlı renklerle buluşturan geniş koleksiyonda; boncuk ve palmiye işleme detaylı polo yaka tişörtler, renkli keten gömlekler ve kısa kollu desenli vual gömlekler başrol oynuyor. Natürel dokularıyla öne çıkan ceket-pantolon takımları ve şortlar gündüzden geceye uzanan stil sahibi görünümler yaratırken, jogger pantolonlar ve eşofman altları sportif kombinlerin vazgeçilmezlerini oluşturuyor. Göz alıcı renk ve desenlerin hakimiyetindeki mayolar ise düz polo yaka tişörtler ve keten gömleklerle bir araya gelerek cool görünümler yaratıyor.

NetWork Shoes&Bags seçkisi, Yaz 2021 koleksiyonunda da geniş model yelpazesiyle birbirinden özel seçenekler sunuyor. Yalın çizgileriyle çabasız şıklığı yansıtan renkli loafer’lar, doğallığa vurgu yapan espadriller, kalın bantlı deri ve süet sandaletler ve minimal bir duruş sergileyen sneaker’lar, sezon boyunca her okazyona eşlik ediyor.

Tüm tasarımlara ve daha fazlasına Network.com.tr ve NetWork mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Instagram: @NetWorkOnline

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL