• Geri dön

  • 262 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork İkbahar/Yaz 2024 N-Denim Koleksiyonu, işleme ve taş detaylarının özenle kullanıldığı, şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren parçalarıyla moda tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunuyor. Gündüzden geceye şıklığınızı ön plana çıkaracak bu özel koleksiyon, denim tutkunlarını smart ve şık kombinler oluşturmaya davet ediyor.

NetWork kadın koleksiyonunda denim tutkunlarını, yeni kalıpları, farklı kesimleri ve sezonun trend metalik parlak dokularını denim ile birleştirerek cesur ve özgün tasarımlar sunuyor. Denim koleksiyonunda, işlemeli ve taş detaylı t-shirt ve gömlekler de öne çıkarak ince detaylar ile şıklık ve konforu bir araya getiriyor. Kadın koleksiyonunda yer alan payetli etekler, gündüzden geceye geçişte mükemmel kombinler sunarken aynı kumaştan tasarlanan elbiselerde de feminen bir zarafet ile ön plana çıkıyor. Koleksiyonun parlayan yıldızları arasında tweed elbise, ceket ve etek takım bulunuyor. Bu parçalar, koleksiyona ayrı bir şıklık katarken, tweed ceketin denimlerle kombinlenmesiyle daha smart ve şık kombinler oluşturulabiliyor. NetWork, kadın koleksiyonuna eklediği yeni denim tulum kalıbı ve farklı elbise kalıpları ile denim ürünlerinde çeşitliliğe odaklanıyor. Bu yeni eklemeler, kullanıcılarına farklı stillerde denim parçaları seçme imkânı sunarak her zevke hitap ediyor.

N-Denim Erkek Koleksiyonu ile erkek modasına yeni bir soluk getiren NetWork, denim pantolonlarda stili ve konforu bir araya getirerek modern ve şık erkeklerin gündüzden geceye her anının özel olması için hazır. Denim ürünlerinde çeşitliliğe önem veren koleksiyondaki tamamlayıcı denim gömlek ve ceketler erkek kullanıcılarına farklı stillerde denim parçaları seçme imkânı sunarak her zevke hitap ediyor. Detayların özenle kullanıldığı koleksiyonda yer alan her bir parça, daha smart kombinler oluşturma imkânı sağlarken, şıklığı ve konforu her an yaşanabilir kılıyor.

NetWork 2024 N-Denim Koleksiyonu’nu yakından incelemek için mağazalara ve NetWork online adresine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL