• Geri dön

  • 782 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Stiliyle ilham veren Nur Bilen Yavuzer ve NetWork’ün “Style Guide” buluşması, NetWork İstinye Park, İstanbul mağazasında gerçekleşti. Cemiyet hayatından Melis Özer, Ayten Danışman, Serra Arıkök, Neşe Gönül, Batya Kebudi gibi ünlü isimlerin katıldığı buluşmada Nur Bilen Yavuzer, şıklığı ve zarafeti konforla buluşturan NetWork’ün 2023-24 Sonbahar/Kış koleksiyonundan yılbaşı gecesi için favori parçalarını seçerek, kombin önerilerini stil ipuçlarıyla birlikte davetlilerle paylaştı.

Zamansız şıklık sunan NetWork’ün, şehirli, dinamik stil kodlarını taşıyan parti ve kış koleksiyonunu konuklarla paylaşarak kombin önerilerinde bulunan Nur Bilen Yavuzer, yılbaşı gecesinde kendi özgün stilini yaratmanın ipuçlarını da paylaştı.

Özel davetliler ve NetWork müşterileriyle gerçekleşen “Style Guide” mağaza etkinliğinde; Nur Bilen Yavuzer, parti koleksiyonunda ışıltısı ile ön plana çıkan gold ve silver tasarımlardan, siyahın asaletinin yansıdığı kadife ve deri dokulara kadar NetWork koleksiyonunu mini bir defile ile interaktif bir sunumla paylaştı.Aynı zamanda, stil tamamlayıcısı aksesuarların görünümleri nasıl farklılaştırabileceğini paylaştı. “Style Guide by Nur Bilen Yavuzer” etkinliğini NetWork sosyal medya hesaplarından da izleyerek sezonun ilham veren görünümleriyle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL