• Geri dön

  • 871 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Davetlerde şıklık ve zarafet NetWork parti koleksiyonuyla bir araya geliyor. Bu özel koleksiyon, ışıltılı tasarımları ve özel kumaş detaylarıyla dikkat çekici bir görünümü modern çizgilerle sunuyor.

Kadınların davetlerdeki vazgeçilmezi abiye elbiseler, altın ve gümüş renklerin ön planda olduğu ışıltılı kumaşlar ve kesimler, zarafet ve şıklığı NetWork çizgisinde yorumluyor. Kıyafetleriyle ışıldarken rahatlığı da önemseyenler, cesur görünümün altını çizen büstiyerlerle parlak kumaşlı pantolonları kombinleyerek stiline sofistike bir şıklık katıyor. Siyah kadife, gümüş ve altın rengi ceketler, yine gümüş ve altın rengi düğmelerle zenginleştirilmiş detaylarıyla modern bir cazibe oluşturuyor.

Takımların ve ışıltılı eteklerin tamamlayıcısı olan kazaklarda kullanılan siyah, altın, gümüş ve kahve renklerinin büyüleyici parıltısı gecelere şıklık ve sıcaklık katıyor. Deri kabanlar ise soğuk kış günleri ve davetlerinizde sıkça kullanacağınız parçalardan. Siyah, gümüş ve dore renklerden oluşan rugan topuklu sandalet, bot ve ayakkabılar suni kürk ve ışıltı taş detaylarıyla stilinizi çekici kılıyor. Kolye, küpe, bilezik ve şapkalar ise davetlerinizin tamamlayıcısı olarak ön plana çıkıyor.

NetWork’ün erkekler için tasarladığı, siyah ve altın renkli kadife ceketleri davet kıyafetlerine damgasını vururken, şal yaka smokinler, yelekler ise yeni yıl gecesi ve davetler için ön plana çıkıyor. Takımların tamamlayıcısı beyaz gömlekler de özel dikim tarzları ve düğme detaylarıyla elegan bir görünüm elde etmeyi sağlıyor. Siyah ve kahve tonlarındaki bağcıklı Oxford deri ayakkabılar ise stiline ve şıklığına önem veren erkeklerin tamamlayıcı parçalarından biri haline geliyor.

NetWork parti koleksiyonu, davetlerde modern ve sofistike bir şıklığı tercih eden kadın ve erkekler için gardıroplarına zamansız parçalar hediye ediyor. Koleksiyonu yakından incelemek için mağazalara ve network.com.tr online adresine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL