• Geri dön

  • 590 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork kış koleksiyonundaki trend bot ve çizmeler, özgün detaylar ve güçlü tasarımlarla stil sahibi kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi haline geliyor.

Her detayın incelikle düşünüldüğü, konfor ve şıklığın bir arada sunulduğu bot ve çizme tasarımları ile Network, stilinizi kolaylıkla ifade etme özgürlüğü sunuyor.

Şehrin ruhunu yansıtan rahat botlar, günlük stilinizi tamamlarken, özel bir davet ya da günlük şıklık için modern tasrımlı düz ve topuklu çizmeler de koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında yerini alıyor.

Kadın koleksiyonunda, sivri küt burun detayı, bu sezonun en popüler tasarım öğelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Şıklığı ve zarafeti bir araya getiren bu botlar, her kombine eşlik ediyor. Sivri, küt burunlu bot ve çizmeler, dikkat çekici renk ve dokularıyla stilinizi yükseltiyor. Üstelik, hem klasik hem de modern tasarımları bir araya getirerek her stile uygun geniş bir seçki sunuyor.

Erkek koleksiyonunda yer alan deri ve süet botlar ise günün her saati için mükemmel bir stil tamamlayıcısı oluyor. Kahve ve siyah tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı parçalar, şehirli erkeklerin gardıroplarında yer alan her tarza uyum sağlıyor.

Soğuk hava koşullarına karşı dayanıklı malzemeler ve su geçirmez tasarımlarla üretilen botlar ve çizmeler hem şıklığı hem de fonksiyonelliği bir araya getiriyor.

Kış sezonunda her stili tamamlayan şık ve konforlu ayakkabı, bot ve çizmelerde karşı konulamayacak ayrıcalıklar tüm NetWork mağazalarında sizleri bekliyor.

Koleksiyonu yakından incelemek için mağazalara ve NetWork online adresine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL