• Geri dön

  • 2.163 Görüntülenme

  • 204 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork; renkli puffer montlardan kapitone kabanlara, zamansız paltolardan sıcak dokulu tasarımlara stil ve konforu buluşturan zamansız dış giyim koleksiyonuyla rafine kış görünümleri sunuyor.

Kadın lookbook görsellerine https://we.tl/t-CJYFMdxQQY linkinden ulaşabilirsiniz.
Kadın dekupe görsellerine https://we.tl/t-d6QOVd1UJI linkinden ulaşabilirsiniz.
Erkek dekupe görsellerine https://we.tl/t-GU0177vA93 linkinden ulaşabilirsiniz.
Erkek lookbook görsellerine https://we.tl/t-1PfOHVnWSf linkinden ulaşabilirsiniz.

NetWork, gücünü modern ve yalın çizgisinden alan kış koleksiyonunda birbirinden özel dış giyim tasarımlarına yer veriyor. Kaliteli kumaşları, ince işçilikleri ve rafine silüetleriyle NetWork kadınının radarına giren parçaların tamamı, hem şehir hayatında hem de kış tatili destinasyonlarında lüks ve konforlu bir stil vadediyor.

Bej, ekru, kahverengi, lila ve gri tonlarından oluşan geniş seçkide, zamansız formlar ve özgün dokunuşlar başrol oynuyor. Ekose, kazayağı, balıksırtı gibi ikonik desenlere yenilikçi bir yorum getiren paltolar ve kusursuz kalıplarıyla öne çıkan deri trençkotlar, kış ayları boyunca her okazyonda gündüzden geceye kolayca geçiş fırsatı sunuyor. Çarpıcı yaka ve cep detaylarıyla dikkat çeken deri ceketler hafta sonu gezilerine şıklık katarken, çok yönlü kullanım özelliklerine sahip renkli puffer mont ve yelekler ile farklı model seçenekleri bulunan kapitone kabanlar ise soğuk seyahat rotalarında yüksek dozda rahatlık ve sıcaklık vadediyor.

NetWork Erkeğinin Rafine Kış Stili

NetWork, kış sezonunda minimal hatları ve işlevsel tasarım ögeleriyle stil sahibi erkeklerin görünümüne modern dokunuşlar katan şık bir dış giyim seçkisi sunuyor. Kalite, lüks ve konforu bir araya getiren parçalar, rafine detaylarıyla kış ayları boyunca hem şehirde hem de kış seyahatlerinde NetWork erkeğinin güçlü stilini tamamlıyor.

Siyah, beyaz, bej, gri, lacivert ve kahverengiye ek olarak sarı, mavi gibi canlı tonların da kullanıldığı tasarımlar arasında; ekose gibi desenli modellerinin yanı sıra düz renk alternatifleri de bulunan yün paltolar, kürk detaylı napa kabanlar, yüzde yüz kaşmir paltolar ve sportif bir görünüm için birçok farklı renk seçeneği ile puffer montlar yer alıyor. Yaka ve fermuar detaylarıyla farklılaşan kabanlar şehirde ve kış tatili rotalarında stil sahibi görünümler yaratırken, ekstra konfor ve sıcaklık sunan puffer yelekler ise doğa gezilerinin vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor.

Tüm tasarımlara ve daha fazlasına NetWork mağazaları ile NetWork.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Instagram: @NetWorkOnline

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL