• Geri dön

  • 1.261 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NETWORK İLE YENİ SEZONA İLK BAKIŞ

NetWork, sonbahar-kış 23 sezonunda, minimal ve şık olduğu kadar dinamik ve modern formları ile ön plana çıkıyor.

NetWork, smart casual stilini benimseyen erkeklere konfor ve şıklığı bir arada sunuyor. Taş rengi takımlar, slim fit ve casual fit gömlekler, jogger pantolonlar ve çizgi desenlerin trikolarda çeşitli örgü oyunlarıyla karşımıza çıktığı koleksiyonda; lacivert tonlarıyla birlikte bordo ve kobalt rengi de deri tasarımlarda cesurca kullanılıyor. NetWork minimalizm dozunu özellikle beyaz ve bej renklerden oluşan tasarımlarında artırıyor. Modern geometrik desenler ise süet montlarda ve trençkotlarda şık ve sakin bir görüntü sağlıyor.

NetWork erkeği bu sonbahar ve kış sezonunda casual ceket ve pantolon kombinlerinde lila ve mor trikolarla tarzına renk ve canlılık katıyor ve kırmızının kontrast çekiciliğinden yararlanıyor. Siyah, bej ve vizon renginin ağırlığının da hissedildiği koleksiyonda ceket ve pantolonun yanı sıra kruvaze kaban ve renkli süet montlarda iyice belirginleşiyor. NetWork yeni sezonda şehir gezgini erkeklerin ruhunu yakalayan geometrik desenlere camel ve ekru tonlarının katılımıyla tasarlanan trikolarda ve kapitone detayı olarak montlarda da rastlıyoruz. Her güne ve her ortama uyacak Smart Casual stilin olmazsa olmazı smart denimlerin indigo tonları camel’la çarpıcı bir kombin sunuyor.

Sonbahar- kış 23 koleksiyonunda her okazyona uygun modern tasarımlar yer alırken; deri sneakerlar, hafif postal botlar, loaferlar ise NetWork erkeğinin stilinin konforlu tamamlayıcıları arasında yerini alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL