• Geri dön

  • 942 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork, ‘23-24 Sonbahar/ Kış koleksiyonunda deri tutkunlarını şıklık ve konforun mükemmel birleşimini sunan tasarımlarıyla buluşturuyor. Modanın bu en zamansız parçası, gardıroplarda stilin baş rol oyuncusu olarak bu sezonda da kendine yer açıyor.

Modern tasarımları ile gündüzden geceye iddialı ve şık görünümlere imza atan NetWork’ün kadınlar için tasarladığı deriler; ceket, gömlek, pantolon ve etek formlarında stilinizi bir adım öne taşıyor. Klasik trençkotların şıklığını da deriyle buluşturarak, sezonun en gözde ve vazgeçilmez parçalarını bir araya getiren NetWork, siyah, taba, hâkî yeşili ve beyaz gibi pek çok renk seçeneği ile stilinize sofistike bir görünüm kazandırıyor.

Kadın koleksiyonundaki kullanışlı ve şık deri çantalar modern tasarımları ve renkleri ile stilinizi tamamlıyor. Deri çizme ve botlar ise sivri, yuvarlak ve küt burun seçenekleri ile her stile eşlik ediyor.

NetWork ‘23-24 Sonbahar/Kış erkek koleksiyonunda, vizon, siyah ve taş rengi tonlarındaki deri ceket ve trençkotlar stilinden ödün vermeyen erkeklerin vazgeçilmezi arasında yerini alıyor. Denim ve pantolonlarla kombinlenen süet gömlek ve ceketler, ekru ve taba tonlarında kendini gösteriyor. Konfor ve şıklığı bir arada arayan erkekler için ise taba ve siyah renklerindeki deri ayakkabı ve çantalar stillerinin tamamlayıcısı oluyor.

NetWork 23-24 Sonbahar/Kış koleksiyonundaki deri tasarımları incelemek için mağazalara ve NetWork online’a davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL