• Geri dön

  • 180 Görüntülenme

  • 231 Haber

  • 898 İşletme görüntülenme


NetWork’ün, özel günlerde unutulmaz bir stil yaratmak üzere tasarlanmış şık davet kıyafetlerinden oluşan koleksiyonu kutlamalarınızı ve anılarınızı daha da özel kılmak için sizleri bekliyor.

NetWork'ün kadın koleksiyonunda yer alan ve özel etkinliklerde tercih edilen elbiseler, şık tulumlar, iddialı takımlar ve tamamlayıcı aksesuarlar, her kadının kendine özgü stilini yansıtmasına olanak tanıyor. Payetli, ışıltı detaylı ve sezonun trend renklerinden oluşan tasarımlar özel gün ve gecelerinizde zarif ve şık görünümler için ideal seçenekler sunuyor. NetWork’ün yeni koleksiyonunda, her kadının stiline modern kesim tasarlanan şık takımlar ve elbiseler klasik ve zamansız modelleri ile zarif bir görünüm vadediyor. Koleksiyondaki tamamlayıcı aksesuarlar, stilinizi yükselterek kusursuz şıklığı mümkün kılıyor. Zarif clutch çantalar, konfor ile şıklığı bir arada sunan stilettolar ve dikkat çekici takılar en az kıyafetler kadar başrolde.

Erkek koleksiyonunda yer alan smokinker ve takım elbiseler, ince düşünülmüş detayları ve yüksek kalitesi ile erkeklerin özel günlerdeki şıklığını tamamlıyor. Modern ve şık bir görünüm sağlayan NetWork’ün takımları her biri özenle seçilmiş kumaşlardan tasarlanıyor. Klasik takımlar, çarpıcı desenler ve modern kesimler arasında her erkeğin stiline uygun bir seçenek yer alıyor.

NetWork’ün özel günleriniz için tasarladığı modelleri ile tarzınızı öne çıkarmak ve koleksiyonu incelemek için NetWork mağazalarına ve NetWork online adresine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL