• Geri dön

  • 1.358 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork, ‘23 yazında, deniz tutkusunu marine stiliyle vurgulamak isteyenler için sıcak yaz koleksiyonunda seçki sunuyor. Modası asla geçmeyen ve her yaz öne çıkan trendlerden olan “Resort Marine” stilinde NetWork, gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak ve birbirini tamamlayacak parçalarla adeta yılın Marine stiline de imzasını atıyor.

NetWork’ün kadın koleksiyonunda yer alan mavi-beyaz çizgili tişörtler, elbiseler, mavi- lacivert gibi okyanus renklerinin öne çıktığı gömlek, etek, şort ve pantolonlar, okyanus köpüğü renginde plajda da kullanabileceğiniz elbise ve gömlekler ve Marine’in en çekici halini yansıtan lacivert-beyaz-kırmızının birleştiği bikini ve mayolar, tüm yaz boyunca tatlı bir deniz esintisi yaşatıyor. Üstelik hasır topuklu ve düz sandaletlerle marine stilinizi tamamlıyor.

Erkek koleksiyonunda yer alan dinamik ve canlı renklerden oluşan tasarımlar ise cesur denizci ruhlar için ‘23 yazında daha casual ve sportif bir stili öne çıkarıyor. Gömlek, pantolon, şort ve mayolarda çizgi ve renk vurgusu grafik anlatımlarda ön planda yer alırken, keten gömlekler ve çizgili tişörtler şortlarla birlikte sunuluyor. Marine stilin en şık tamamlayıcısı hasır tabanlı espadriller, şık spor loaferlar ve sneakerlar da NetWork mağazalarında sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL