• Geri dön

  • 346 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Baharın ve yazın enerjisini yansıtan NetWork İlkbahar/Yaz 2024 Kadın Koleksiyonu “Live Bold” konsepti ile özgün ve stil sahibi görünümleri öne çıkarıyor. Dinamik, cesur ve glam duruşu, sezonun trend renkleri ile harmanlayan yeni sezon koleksiyonunu NetWork’lerde keşfetmeye davetlisiniz.

Sezonun dinamik ruhunu yansıtan renkler ile NetWork, baharın ve yazın enerjisini gardıroplara taşıyor. Rahat formlara ve dokunuşa odaklanan detayları çağdaş bir estetikle birleştiren yeni sezon koleksiyonu dinamik ve cesur bir duruşa vurgu yapıyor. Gündüzden geceye modern ve şehirli görünümlerin altını çizen NetWork İlkbahar/Yaz 24 kadın koleksiyonu, zamansız tasarımları ile sezonun stil sahibi görünümlerini oluşturmaya aday oluyor.

Zengin dokular, minimalist çizgiler ve desenlerin yer aldığı tasarımlar günlük yaşama zarafeti getirirken, şehir hayatının her anına kolayca uyum sağlıyor. Mevsim geçişlerine uygun trikolar, sezonun trend renklerini barındıran gömlekler ve modern kesimli deri ceketler yüksek kalite kumaşları ile özgün ve güçlü stilinizi yansıtmanıza olanak sağlıyor.

Baharın olmazsa olmaz renkleri olan kahve, turuncu, ekru ve maviler, NetWork kadınına her an cool ve iddialı bir görünüm kazandırıyor. Gündüzden geceye stilinize eşlik edecek pantolon ve etek ceket takımlar ve ipek bluzlar, yaşam stillerimizdeki değişimi cesurca yorumluyor. Aktif yaşama uygun hafif ceketler, teknik kumaşlar ile yüksek performansı harmanlayan N-Tech koleksiyonuna ait tasarımlar ise sportif şıklığı benimseyenler için birebir!

Koleksiyondaki her parça, mix&match özelliği ile zamansız şıklığı özgürce ve kolayca yakalamamıza imkân veriyor. Baharın tüm canlı renklerini barındıran koleksiyona, desenli ve renkli farklı kesim ve boylardaki elbiseler ve etekler eşlik ediyor. Yenilikçi ve modern kesimlerdeki konforlu smart denim stilleri ise ceket, tulum, şort ve pantolon formunda mevsimin imza parçaları arasında yerini alıyor.

Turuncu, kobalt mavi, pembe ve toprak tonlarındaki renk paleti, tasarımları daha cesur, dinamik kılıyor. NetWork İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu, iddialı ve renkli görünümler arayanların tercihi olmaya bir kez daha aday oluyor!

NetWork, modern stilleri, imaj ve glam duruşu ile her zaman ön planda yer alan kadınlar için pek çok ayakkabı ve aksesuar alternatifleri de sunuyor. Topuklu ve düz sandaletler, deri ve süet loaferlar ile stilinizi bir adım öteye taşırken, koleksiyonda yer alan omuz çantaları, tote bag ve clutchlar ise günün her anında stilinizin tamamlayıcı parçası oluyor.

NetWork İlkbahar/Yaz 2024 Kadın Koleksiyonunu yakından incelemek için mağazalara ve NetWork online adresine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL