• Geri dön

  • 2.117 Görüntülenme

  • 197 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Tarçın tonları, dökülen yapraklar ve şehrin dört bir yanından esen serin rüzgar… Yeniden şehirde buluşacağımız günlere ithafen hazırlanan Ipekyol Sonbahar-Kış 2021-2022 Koleksiyonu, doğal dokunuşların yanı sıra feminen formlarıyla ön plana çıkıyor. Denim on denimler, hayvan desenleri ve farklı renk kombinasyonlarının sürpriz buluşması Ipekyol kadınının kusursuz stiline eşlik ediyor.

Ton sür ton etkisine kapılan kırmızı pantolon ve bluzlar feminen şıklığı yansıtırken, ekru blazer ceket ve geniş yakalı gömlek ekru beyaz palazzo pantolon ile kombinlenerek tüm ilgileri üzerinize çekiyor. Mevsimin radarına giren yeni renk paletlerinden; morlar ve derin yeşiller, zamansız klasiklerden baklava desenleriyle bir araya geliyor ve trikolarda veya eteklerde renkli bir görünüm sunuyor. Pötikare palto ve ceket takımı, çizgili gömleklerle tercih edildiğinde farklı desenlerin uyumunu yakalıyor.

70’lere atıfta bulunan tarçın tonları, bluz ve bol paça pantolonlarla kendini gösteriyor. Bluz, blazer ve pantolon üçlüsü ile ofiste veya farklı okazyonlarda stilinizi yansıtacak retro mesajlı modern tasarımlarsa, doğal mevsimin renk tonlarıyla işbirliği içinde… Ters köşe renkleri tercih edenlerin favorisi olmaya aday şeker pembesi boğazlı kazak ve pembe denimler ise dikkat çekici olduğu kadar yalın bir siluet yaratıyor.

Leopar desenlerine bürünen ceketler denim on denim takımlarla stil oyununu yeniden gündeme getiriyor. Midi boy pilili elbiselerse yeni mevsimin romantik etkisini yansıtmaya değer nitelikte… Oversize sweatshirt’ler, yırtık efektli denim’lerle günlük stilinizin vazgeçilmez parçası olmaya aday. Serin rüzgarlara karşı etkisini gösteren trençkotlar ve puffer yelekler ise gardırobun vazgeçilmez parçaları arasında.

Gold detaylardan faydalanan küpeler ve parlak taş efektli kolyeler tüm ışıltınızı tamamlarken, sezonun konfor halini yansıtan sneaker’lar ve yüksek topuklular şehrin sokaklarını ele geçirmeye hazırlanıyor. Oversize çantalar günün her anına adapte olurken, gece okazyonlarına uygun mini çantalar ise hafif bir tamamlayıcı olarak yerini alıyor.

Renkli olduğu kadar doğal tonlardan ilham alan Ipekyol Sonbahar-Kış 2021-2022 Koleksiyonu, yeni mevsimin dünyasına bürünecek tasarım seçkisiyle sizi keşfetmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL