• Geri dön

  • 2.103 Görüntülenme

  • 197 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Hotel NetWork, hayal etmekten korkmadan hayatı dolu dolu yaşayanlara yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Stili ve duruşuyla kendini belli eden, özgür yaşam tarzıyla dikkat çekenlerin buluşma noktası Hotel NetWork, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonuna ev sahipliği yaparak sizi sınırların olmadığı bir yolculuğa çıkarıyor. Hotel NetWork’te check-in yapanlar tadını özgürce çıkaracağı bir yaz hayaliyle kendini hayatın akışına bırakır, yeniliklere erken rezervasyon yaptırır. Sınırlara takılmadan dilediği gibi yaşar. Başkalarını değil, hayallerini takip eder.

Koleksiyona ait imaj görsellerine we.tl/t-1zzKiLT4bZ linkinden ulaşabilirsiniz.
Kadın dekupe görsellerine we.tl/t-2ibKei0z5O ve
Erkek dekupe görsellerine we.tl/t-PmRQEJ3ccD linkinden ulaşabilirsiniz.

NetWork Kadınının Renkli Stili

İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu’nun sezon hikayesi Hotel NetWork, ilhamını yeniden özgürleşme hissinden alıyor. Şehir temposunda her anı ayrıcalıklı bir tatildeymiş gibi yaşama arzusuyla yola çıkılan, farklı destinasyonları simgeleyen temalarıyla dinamik ve renkli bir görünüm yaratıyor. Kırık beyaz, bej, ekru, haki ve safran tonlarının hakim olduğu Safari serisinde dökümlü formlar, dokulu kumaşlar dikkat çekiyor. Marin teması, okyanus renklerinin, yaratıcı marin yorumlarının ve güçlü desenlerin bir araya geldiği renkli tasarımlarıyla çok şık bir cruise yolculuğundan ilham alıyor. Baharın yenileyici gücünün yaratıcı tasarım elementleri ile buluştuğu Hotel NetWork, heyecan ve stil dolu bir buluşma için sizi bekliyor.

NetWork Erkeğinin Zamansız Stili

İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu’nun sezon hikayesi Hotel NetWork, ilhamını yeniden özgürleşme hissinden alıyor. Şehir temposunda her anı ayrıcalıklı bir tatildeymiş gibi yaşama arzusuyla yola çıkılan, farklı destinasyonları simgeleyen temalarıyla dinamik ve renkli bir görünüm yaratıyor. Referansını doğadan alan Safari teması, terracota ve doğal renklerde dökümlü formlarda viskon, keten ve süet gömlekler, trikolar, kargo şort ve pantolonlarla karşınıza çıkıyor. Okyanus tonlarının baskın olduğu Marin, güçlü desen vurguları ile denizci çizgilerini yeniden yorumluyor. Siyah seri, antrasit, siyah ve mango renklerinde yazlık kanvas ve keten dolu takımlar dikkat çekerken deri ceketler ve trikolar gece şıklığına eşlik ediyor. Florasan yeşiliyle bir araya gelen taş tonları, İlkbahar/Yaz 2022 N-Tech tasarımlarında ultra-light ince kumaşları renklendiriyor.

İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonu ve daha fazlasına NetWork mağazaları ile network.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL