• Geri dön

  • 1.140 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


NetWork 23-24 Sonbahar/Kış koleksiyonu, şehrin dokusu ve ikonik mimarisinin yansıdığı şehirli ve dinamik stil kodlarını, sonbaharın gelişiyle gündüzden geceye taşımanıza olanak sağlıyor.

NetWork’ün triko üst giyim ve triko elbiselerde kullandığı farklı iplik karışımları ve örgü modelleri, kadınların iş hayatı ve günlük hayatta ihtiyaç duyduğu kaliteli parçalarla zamansız bir şıklık vadediyor. Siyah, beyaz ve kahve tonlarından oluşan, tasarımlarıyla fark yaratan deri pantolon, deri trençkot ve deri ceketler, mevsim geçişinin vazgeçilmezleri arasında yerini alırken, günlük şehir hayatınızın her anında size eşlik ediyor.

Yeni sezonda son yıllarda kadınların en vazgeçemediği renklerden ekru, beyaz ve kobalt rengi gündüzden geceye kullanılabilecek tasarımlarla gardıroplardaki yerini alıyor. Gömlek ve trikolar, blazer ceketlerle farklı kombinlemeye uygun desenli etek ve bluzlarla NetWork kadınının cesur stilini sergilemesine olanak sağlıyor. Stil tamamlayıcısı loafer, babet ve topuklular ve deri sneakerlar ise günün her anında konfor ve şıklığı bir arada sunuyor.

NetWork sonbahar/kış erkek koleksiyonunda, smart casual stilini benimseyen erkeklere beyaz, mavi ve kahve tonlarında slim fit ve casual fit gömlekler, pantolon ve ceket takımların tamamlayıcısı olarak mevsim geçişinde konfor ve şıklığı bir arada sunuyor.

Stiline önem veren ve dinamik yaşayan şehirli network erkekleri siyah, lacivert ve bej renginin ağırlığının da hissedildiği süet ceket ve trençkotlar ile ofis ve şehir hayatının vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Geometrik desenlere camel ve ekru tonlarının katılımıyla tasarlanan trikolar, pantolon ve ceketlerin tamamlayıcısı olarak şık ve sakin bir görüntü sunuyor. Hem casual hem de şık görünümlere imza atan denimler ise gündüzden geceye şıklığın anahtar parçası oluyor.

Sonbahar/Kış 23-24 koleksiyonunda her okazyona uygun modern tasarımlar yer alırken; deri sneakerlar, loaferlar ise NetWork erkeğinin stilinin konforlu tamamlayıcıları arasında yerini alıyor.

NetWork, 23-24 Sonbahar/Kış koleksiyonunu incelemek için mağazalara ve network.com.tr online adresine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL