• Geri dön

  • 915 Görüntülenme

  • 206 Haber

  • 896 İşletme görüntülenme


Yılın en coşkulu zamanı yaklaşıyor ve bu yıl da sevdiklerinizi mutlu etmenin yolu NetWork’ten geçiyor. Kaşmir kazaklardan, aksesuarlara, şapkalardan, atkı ve eldivenlere, cüzdanlardan çantalara kadar, en özel parçalar ile sevdiklerinizi mutlu edecek hediye alternatifleri NetWork’te sizleri bekliyor.

Yeni bir yılın heyecanı ve coşkusunu paylaşmak için, sevdiklerinize veya kendinize özel ve şık hediye seçeneklerini bulabileceğiniz NetWork ile yeni yılda da stilinizi öne çıkarmaya devam edin.

NetWork’ün kadın koleksiyonunda yer alan ışıltılı detaylar, modern kesimler ve özel kumaş dokusu ile üretilen parçalar, kaliteden ödün vermeyen ve modern görünümlere imza atmak isteyen her kadın için özel hediye alternatifleri sunuyor.

Soğuk kış günlerinde sıcak tutacak yün paltolar, kaşmir trikolar, şapkalar, eldivenler, şallar ve atkılar ise sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeler arasında öne çıkıyor.

NetWork’ün kadın koleksiyonu; yılbaşı ışıltısını yansıtan gold ve gümüş elbiseler, siyahın asaletinin sıkça kullanıldığı gömlek, etek ve elbiseler ile de hem kendinize hem de sevdiklerinize ışıltılı ve zamansız hediye seçimlerinde bulunmanızı sağlıyor.

Stil tamamlayıcısı ışıltılı küpeler, şık ve fonksiyonel cüzdanlar, özel günlerde kullanılabilecek çantalar ise sevdiklerinizi mutlu edecek zamansız hediye alternatifleri arasında yerini alıyor.

NetWork’ün erkek koleksiyonu ise şıklığından ve kalitesinden ödün vermeyen stil sahibi erkeklerin tercih edeceği kaşmir trikolar, blazer ve deri ceketler ile zamansız hediye seçenekleri sunuyor.

Yeni yılda sevdiklerinizin şıklığıyla ön plana çıkmasını sağlayacak, ipek mendil ve kravatlar, deri cüzdan ve kemerler, kol düğmeleri ve aksesuarlar ise hem günlük kullanım hem de özel günler için ideal hediye alternatifleri arasında öne çıkıyor.

Soğuk kış günlerinde hem sıcak tutacak, hem de stil tamamlayacak yün şallar, deri eldiven ve yün şapkalar ise, erkekler için en çok tercih edilen hediyeler arasında olmaya aday.

Koleksiyonu yakından incelemek için mağazalara ve NetWork online adresine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL