• Geri dön

  • 1.203 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Bahçelerini ve balkonlarını güzelleştirmek isteyenlerin aradıkları tüm ürünler ve ilham veren dekorasyon önerileri Koçtaş’ın Yaşayan Evler Dergisi’nin yeni sayısında...

Özellikle pandemi döneminde nefes alınan noktalar haline gelen bahçe ve balkonları, keyifli vakit geçirilecek alanlara dönüştürecek ilham veren çözüm önerileri ve ürünler Koçtaş’ın Yaşayan Evler dergisinde yer alıyor. Şehir hayatının karmaşasından uzaklaşmak isteyenlerin doğada kamp yapabilmek için ihtiyaç duyacağı uygun fiyatlı tüm kamp ürünleri de derginin yeni sayısında okuyucularla buluşuyor.

Bahçe ve balkonlarda değişim vakti
Konforlu açık hava mekanlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan oturma ve yemek grupları, salıncak, şezlong, şemsiye, aydınlatma, minder, peyzaj ve depolama ürünleri gibi yüzlerce ürün seçeneğine Koçtaş’ta en uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün.

Balkonlarında ve bahçelerinde güzel havanın tadını çıkarmak isteyenlerin zevklerine uygun, birbirinden şık ve kullanışlı ahşap, metal, rattan seçenekleriyle bahçe ve balkon mobilyaları Koçtaş’ta müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bu mobilyalara uygun dekoratif ürün seçenekleri, çiçekler, tohum ve bitki besinleri de dekorasyonuna kendi tarzını yansıtmak isteyenleri bekliyor.

Dikey bahçecilikle küçük balkon ya da bahçelerde bile bitkilere yer verebilmek ve doğayla keyifli bir şekilde buluşabilmenin püf noktalarına da Yaşayan Evler’in yeni sayısından ulaşabiliyor. Dikey bahçecilikle evlerinde nefes alacak alanlar oluşturmak ve sebze-meyve yetiştirmek isteyenlerin ihtiyaçları sadece paletler, saksılar ve bitkiler olacak. Seramik, ahşap, toprak, plastik ya da metal saksılar, bahçe aletleri, sulama ürünleri ve çok daha fazlasına Koçtaş’tan ulaşılabiliyor.

Eğlenceyi bahçe ve teraslarına taşımak isteyenler Koçtaş’ta bulunan şişme havuz ve oyun parkı, oyun çadırı, deniz yatağı gibi onlarca seçenek arasından seçim yaparak yaşam alanlarını daha da keyifli hale getirebiliyor.

Kamp için tüm ihtiyaçlar Koçtaş’ta!
Koçtaş Yaşayan Evler dergisinin yeni sayısında dışarıda sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek ve doğayla baş başa kalmak isteyenlerin ihtiyaç duyacağı tüm kamp ürünleri de yer alıyor. Kampın olmazsa olmazı çadırlar, mat ve uyku tulumlarından açılır-kapanır kamp sandalyesi ve kamp masalarına kadar geniş ürün seçeneği Koçtaş’ta… Ayrıca Koçtaş tarafından hazırlanan ve koctas.com.tr/kamp-tatili-rehberi adresinden ulaşılabilen sayfada Türkiye’deki birbirinden güzel kamp rotalarının ve bu rotalarla ilgili detaylı bilgiler yer alıyor. Bu sayfa sayesinde müşteriler yapacakları kamp türüne uygun, ihtiyaçlarına özel ürünleri keşfedebiliyor.

Evlerinde ya da dışarıda keyifli zaman geçirmek isteyenlerin ihtiyaç duyacağı binlerce ürün ve çözüm önerilerine Koçtaş mağazaları, Koçtaş mobil uygulaması, koctas.com.tr’den; ilham veren yüzlerce güzel fikir önerisine ise Yaşayan Evler dergisi ve Yaşayan Evler BLOG’dan ulaşılabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL