• Geri dön

  • 610 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


ÜÇLÜ ANKASTRE SETLERDE KAÇIRILMAYACAK EK %10 İNDİRİM KOÇTAŞ’TA!

Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş’ın ankastre setlerinde geniş ürün seçeneği ve montaj dahil kasada anında %10 indirim fırsatıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katmanın tam sırası…

Koçtaş, yeni yılı mutfaklarında yeniliklerle karşılamak isteyenlere, pek çok ankastre setinde geçerli olacak indirim kampanyası sunuyor. 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre set alan Koçtaş Kartlılar; montaj dâhil, ek %10 indirimden faydalanabiliyor. Ayrıca Koçtaş’ta satışa sunulan ankastre fırınlar, ÖTV indirimiyle de mutfaklarına uygun fiyatlarla yenilik katmak isteyenleri bekliyor.

Koçtaş’ta ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan Ferre marka Floransa Beyaz Ankastre üçlü set 3.089 TL yerine 2.779TL’lik cazip fiyatı ve şık tasarımıyla eşsiz lezzetler sunulmasına yardımcı oluyor.

Koçtaş’ta bulunan onlarca çeşit ankastre seti arasından mutfağına en çok yakışanı seçmek ve avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyen Koçtaş Kart sahipleri, 31 Aralık’a kadar en yakın Koçtaş mağazasını ya da koctas.com.tr internet mağazasını ziyaret edebilir.

Koçtaş’ın sunduğu çözüm önerileri ve iham veren fikirler için Yaşayan Evler BLOG’unu incelemek #güzelfikir…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL