• Geri dön

  • 1.152 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Koçtaş, ilkokuldan üniversiteye kadar tüm öğrencilerin ihtiyaç duyacağı ürün ve çözüm önerilerini avantajlı fiyatlarla sunarak okul alışverişinde tasarruf etmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Öğrencilerin evlerinde rahatça çalışabileceği bir alan oluşturmak için tüm ihtiyaçlar Koçtaş mağazalarında, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında…

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste toplayan Koçtaş, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin evlerinde verimli çalışma alanları oluşturmalarına yardımcı oluyor. Koçtaş, genç odalarından çalışma masalarına, sandalyeden kitaplığa kadar birçok mobilya ve aksesuar ile öğrencilerin keyifle vakit geçirebilecekleri bir oda için gerekli tüm çözüm önerilerini uygun fiyatlarla sunuyor.

Koçtaş uzmanları, öncelikli olarak evlerde en verimli çalışma alanını oluşturmak için evin hangi noktasının kullanılacağına karar verilmesini öneriyor. Alana ve kullanım ihtiyacına uygun çalışma masası ve konforlu bir sandalye seçimi yapılabilir.

Düzensiz bir ortam dikkat dağınıklığına sebep olabilir. Çalışma alanlarında düzeni sağlamak için kitaplık, raf gibi ürünlerden yararlanılabilir ya da dağınıklığa kesin çözüm olan saklama kutuları ile alanın düzenli görünmesi sağlanabilir.

Koçtaş uzmanları çalışma odası dekorasyonu için uygun renk seçimi yapılmasına da dikkat çekiyor. Çalışma alanı dekore edilirken sade ve ihtiyaç duyulmayan ürünlere yer verilmemesi büyük önem taşıyor. Odanın genelinde koyu renkler kullanmak sıkıcı, çok canlı renkler kullanmak ise dikkat dağıtıcı bir etki oluşmasına neden olabilir. Bu sebeple renk paletini ve renklerin kullanım oranlarını belirlerken dengeli bir kombinasyon oluşturmaya özen gösterilmelidir. Çalışma masası seçiminde de kahverengi, siyah, beyaz gibi tek ve dikkat dağıtmayacak renkler tercih edilebilir. Sarı, turuncu, mor gibi hayal gücünü artıran ve daha enerjik hissettiren renklere ise duvar süsü, kırlent, duvar kâğıdı gibi detaylarda yer verilebilir.

Koçtaş uzmanları çalışma alanının cama yakın ve gün ışığından maksimum derecede yararlanabilecek bir noktada olmasını, akşam saatlerinde ise tavan aydınlatmasının yanı sıra çalışma lambalarından da yararlanılmasını tavsiye ediyor. Ayrıca çalışma tahtası, mantar pano gibi çalışma alanı aksesuarlarından da yararlanılarak daha verimli bir çalışma alanı oluşturmak mümkün… Küçük çalışma alanları için ise bir duvar tahta boyasıyla boyanabilir ya da kullanılmayan bir çerçeveyle küçük bir tahta oluşturulabilir.

En verimli çalışma alanları için tüm ihtiyaçlar ve çözüm önerileri Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında…

Detaylı bilgi: Verimli Bir Çalışma Alanı Oluşturmak İçin 5 İpucu | Koçtaş Blog (koctas.com.tr)

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL