• Geri dön

  • 565 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


ŞIKLIK VE KONFORU BULUŞTURAN KANEPELER
KOÇTAŞ İLE EVİNİZDE
Günün büyük bir bölümünün geçirildiği oturma odaları ve salonların başköşesinde yer alan kanepeler, tasarımları ve renkleriyle ev dekorasyonunda önemli bir yere sahip. Her zevke ve bütçeye hitap eden özel tasarım rengârenk fonksiyonel kanepeler, Koçtaş müşterilerine ayrıcalıklı olarak koctas.com.tr’de satışa sunuluyor. Yaşam alanlarını tüm dekorasyon tarzlarıyla uyumlu, ihtiyaç duyulan konforu ve rahatlığı sağlayan özel tasarım kanepelerle buluşturmak için koctas.com.tr’yi ziyaret etmek #güzelfikir…

Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş, farklı renk, model ve boyutlara sahip özel tasarım kanepeler, berjerler ve puflar ile yaşam alanlarını renklendiriyor. Koçtaş’ın Yaşayan Evler dergisinde yer alan modern, country ve klasik stillerdeki 13 farklı koleksiyonla uyumlu; her zevke ve ihtiyaca hitap eden kanepeler, ev dekorasyonuna kendi stillerini yansıtmak isteyenleri bekliyor. Ferforje ya da yataklı olabilecek özel tasarım kanepelerde üçlü, ikili ve köşe seçenekleri arasından seçim yapılarak; yaşam alanlarına rengârenk, yalın ya da klasik bir hava kazandırmak #güzelfikir…

Film izlerken, misafir ağırlarken ya da günün yorgunluğunu atarken ihtiyaç duyulan konforu ve rahatlığı sağlayan kanepeler, hem dekorasyonu şık bir şekilde tamamlıyor hem de fonksiyonel çözümler sunarak alandan tasarruf edilmesine yardımcı oluyor. Mekâna uygun kanepe seçmek için, tüm odayı kaplamayacak ya da odanın içinde kaybolmayacak, şık ve fonksiyonel bir modele uygun fiyatlarla ulaşmak üzere koctas.com.tr ziyaret edilebilir.

Koçtaş müşterilerine özel olarak 7/24 açık koctas.com.tr’de satışa sunulan ‘Relax’ serisinde yer alan ikili, üçlü ve köşe kanepeler, seride yer alan puflarla kombinlenerek hayal edilen konforlu ve şık oturma odasına kolaylıkla ulaşılabilir. Farklı renk çeşitleriyle her tarza ve ihtiyaca uygun konforlu ‘Relax’ serisi dekorasyonda mükemmel dengenin yakalanmasına da yardımcı oluyor. İlham veren fikirlerle dekorasyon alışverişini çok daha zevkli ve kolay bir şekilde tamamlamak için Yaşayan Evler dekorasyon dergisi ve Yaşayan Evler BLOG incelenebilir.

Özel tasarım kanepeler, berjerler ve pufların yanı sıra dekorasyonu tamamlayan yardımcı sehpalar, kitaplıklar, objeler, avizeler, dergilikler, dekoratif yastıklar ve daha birçok özel ürün koctas.com.tr’de görülebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL