• Geri dön

  • 1.110 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Koçtaş, ”Yanı Başında” programı ile öğrencilerin daha temiz ve ferah ortamlarda eğitimlerine devam etmeleri için ihtiyaç sahibi ilköğretim okullarının yenilenmesine katkıda bulunmayı sürdürüyor. ‘Yanı Başında’ programı ile bugüne kadar 32 okulun iç cephelerinin yenilenmesini sağlayan Koçtaş’ın 2022 hedefinde ise 30 yeni okul bulunuyor.

Yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ve güzelleştirmek misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Koçtaş, çocukların daha temiz ve ferah ortamlarda eğitimlerine devam etmeleri için ihtiyaç sahibi ilköğretim okullarına destek olmayı sürdürüyor. Koçtaş, 2020 yılında hayata geçirdiği ‘Yanı Başında’ programı aracılığıyla, Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi okulların iç cephelerinin yenilenmesi için boya ve boyacı malzemeleri desteği sağlıyor. Koçtaş, 2020 yılında 7 okula, 25. yılı olan 2021 yılında ise 25 okula iç cephe boyası ve boyacı malzemeleri desteği verdi. Polisan Kansai Boya ve İzmir Fırça’nın da katkılarıyla devam eden Yanı Başında Programı kapsamında 2022 yılında 30 okulun daha iç cephesinin yenilemesi hedefleniyor.

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, Koçtaş’ın insana ve topluma değer katma misyonuyla çeşitli projeler hayata geçirdiğini belirterek “Koçtaş olarak eğitim alanında verdiğimiz destekleri tek bir çatı altında topladık ve 2020 yılında “Yanı Başında” programımızı başlattık. Yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ve güzelleştirmek misyonumuzdan hareketle, çocukların daha temiz ve ferah ortamlarda eğitimlerine devam etmeleri için ihtiyaç sahibi ilköğretim okullarına, Polisan Kansai Boya ve İzmir Fırça’nın da katkılarıyla desteğimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar toplam 32 okulun yanı başında olduk. Bu okullarımızın yenilenmesi için 10 bin litre boya kullandık. 2022 yılı hedefimiz ise 30 ihtiyaç sahibi okulu daha programımıza dahil etmek. Yılsonunda toplamda 62 okulumuza katkıda bulunmuş olacağız” dedi.

Kılıçoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Koçtaş’ın en büyük gücü olan çalışanlarımızın da desteğiyle, ihtiyaç sahibi okulları belirliyoruz. Mağazalarda oluşturduğumuz ekipler, bölgelerindeki ihtiyaç sahibi okulları tespit ediyor ve bu okullara gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ihtiyaç analizlerini yapıyorlar. Böylesine önemli bir projede çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilerlemenin gururunu yaşıyor, bu vesileyle emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Yanı Başında programımızı ara vermeden sürdüreceğiz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL