• Geri dön

  • 1.121 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Koçtaş, dekorasyon tarzını evlerine yansıtarak kendilerini daha iyi hissetmek isteyenlere ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili öneriler sunuyor.

Koçtaş uzmanları ev dekorasyonunun ilk adımında, dekorasyon fikirlerinde yol gösterici öneme sahip klasik, modern, country gibi bir dekorasyon stiline karar verilmesini öneriyor.

Kendi tercihlerini en iyi yansıtan dekorasyon stiline karar verenler öncelikli olarak evin ambiyansını yansıtacak renk paletlerini uygulamaya başlayabilir. Renk paleti seçimi yapılırken yaşam alanının büyüklüğüne göre birbirleriyle uyumlu renkler tercih edilebilir. Işık almayan odalar için açık renk tonların hakim olduğu bir renk paletini değerlendirmek odaların hem aydınlık hem de daha geniş görünmesine katkı sağlar.

Mobilya ve diğer eşyaların seçiminde ise odaların genişliği doğrultusunda karar vermek büyük önem taşıyor. Odaların ölçüleri doğrultusunda mobilya tercih ederek yerden tasarruf etmek mümkün…

Yaşam alanlarına hem stilini yansıtmak hem de canlılık katmak isteyenler biblo, tablo, çerçeve ve ayna gibi ev dekorasyon ürünlerinden yararlanabilir. Koçtaş uzmanları; renk paletiyle ve stille uyumlu dekoratif ev aksesuarları ile evini tamamlamak isteyenlere bu senenin popüler ev iç dekorasyon ürünleri olan mumluklar, büyük aynalar, ahşap ev dekorasyon aksesuarlarını değerlendirmelerini tavsiye ediyor. Ayrıca ev dekorasyon malzemelerinin yanı sıra şık saksılar içine yerleştirilmiş bitkiler de evlere ferah bir görünüm kazandırıyor.

Ev dekorasyonu yaparken dikkat edilmesi gereken detaylara Yaşayan Evler Blog’dan; ev dekorasyonunda kullanılacak tüm ürünlere ise en uygun fiyatlarla Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasından ulaşılabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL