• Geri dön

  • 1.512 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


YATAK ODALARININ HAVASINI DEĞİŞTİRECEK

UYKU VE NEVRESİM ÜRÜNLERİ KOÇTAŞ’TA

Yaşam alanları için A’dan Z’ye ilham veren bütçe dostu güzel fikirler sunan Koçtaş’ta yüzlerce farklı desen ve model seçeneği ile yer alan nevresim takımlarıyla yatak odalarının havası değişiyor. İyi bir uyku ile güne başlamak isteyenler için çeşit çeşit yastık ve yorganlar da Koçtaş’ta! Çift kişilik, tek kişilik, çocuk ve bebek odaları için aranılan tüm nevresim takımları, yastık, yorgan, battaniye ve yatak örtülerine en uygun fiyatlarla şimdilik 20 Koçtaş mağazasından ve Türkiye’nin her yerinden koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulaması aracılığıyla kolayca ulaşılabiliyor.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste toplayan Koçtaş; nevresim grubu ürünleri ile yatak odası dekorasyonunda şıklığı ve rahatlığı bir araya getiriyor. Koçtaş, yatak odalarına en ekonomik ve en kolay şekilde yenilik katmak isteyenler için çeşit çeşit nevresim takımlarını müşterileriyle buluşturuyor. Pamuk bazlı dört farklı kumaş alternatifliyle Koçtaş’ta yerini alan nevresimler yıkandıktan sonra bile ilk kullanıştaki tazelik hissini koruyor. Koçtaş’ın Modern, Country ve Klasik stilde her mevsime uygun kumaş ve desenli nevresim takımları ile yatak odalarının havasını değiştirmek isteyenleri bekliyor.

Bebek yatakları için yumuşak pamuklu kumaşları ile rahatlıkla kullanabilecek nevresim takımları Koçtaş’ta... Bebekler için sağlıklı ve rahat bir uyku sağlayan pamuk kumaşlar, tüm bebek uyku grubu ürünlerinde olduğu gibi nevresimlerde de sevimli desenlerle buluşuyor. Çocuk odaları için canlı desen ve renklerde bezenmiş nevresim takımları çocukların hayal dünyasına renk katıyor.
Koçtaş’ta bulunan farklı vücut ısısına ve uyku alışkanlıklarına kumaş ve dolgu malzemeleri ile hitap eden yumuşacık yastık ve yorganlar konforlu bir uyku deneyimi ile güne sağlıklı ve zinde bir başlangıç yapmak mümkün...

Uyku konforunu, kaliteli yatak örtüleri ve battaniye modelleri ile süsleyerek yatak odalarına farklı bir dokunuş katmak isteyenler de aradıkları her şeyi Koçtaş’ta bulabilir. Yatak örtüsü ve battaniyenin yanı sıra koltuk şalları seçenekleri de Koçtaş’taki yerini alıyor. Uyku grubunun konforu artıran, sağlığı koruyan alezler de her yatak boyutuna uygun ölçülerde Koçtaş’ta...

Koçtaş’ta bulunan yatak odası tekstili ile yatak odalarının havası değişirken uyku grubu ürünleri ile herkese iyi bir uyku var!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL