• Geri dön

  • 1.102 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Koçtaş, yaşam alanlarını yaz aylarına hazırlamak isteyenlere çözüm önerilerinin yanı sıra ihtiyaç duyacakları tüm ürünleri en uygun fiyatlarla sunuyor. Evleri sıcak yaz günlerine hazırlayacak çözüm önerileri için Yaşayan Evler Blog, bu önerileri hayata geçirecek yüzlerce ürün seçeneği için ise Koçtaş mağazaları, Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr ziyaret edebilir.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek bir adreste toplayan Koçtaş, ev, bahçe ve balkonlarını yaz aylarına hazırlamak isteyenlere çözüm öneri ve bu önerileri hayata geçirmek için gerekli yüzlerce ürün seçeneğini bir arada sunuyor. Koçtaş her bütçeye uygun ürünleriyle yaz keyfini ikiye katlıyor.

Açık pencerelerden sinek ve böceklerin içeri girmesini engelleyecek sineklikten, sıcak yaz günlerinde evlerine serin bir hava katmak isteyenler için tavan vantilatörleri ve yüksek enerji sınıfı ve ısıtma-soğutma özelliği ile her mevsim kullanıma uygun klimalara kadar evleri yaz aylarına hazırlayacak tüm ihtiyaçlar Koçtaş’ta... Koçtaş uzmanları, kullanılacak alanın büyüklüğü dikkate alınarak klima ya da tavan vantilatörleri arasından seçim yapılmasını tavsiye ediyor.

Evlerin her alanında olduğu gibi teras, balkon ve bahçelerde de konforlu alanlar oluşturmak isteyenler aradıkları her şeyi Koçtaş’ta bulabiliyor. Yaz aylarının keyfini açık alanda da yaşamak için bahçe oturma grubu, açılır kapanır bahçe masa ve sandalyeler, hortum makara setleri ve bitki gibi ihtiyaçları Koçtaş’ta bulmak mümkün… Koçtaş uzmanları, bahçe ve balkon mobilyalarında açılır-kapanır modeller tercih edilerek, masa ve sandalyeye ihtiyaç olmayan zamanlarda yerden tasarruf edilmesini öneriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL