• Geri dön

  • 833 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste toplayan Koçtaş, müşterilerine sunduğu hizmetlerle hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Koçtaş’ın mobilya kategorisinde 8 farklı gardıropta uzman montaj ustalarıyla sunduğu ücretsiz montaj ayrıcalığından yararlanmak için Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulaması ziyaret edilebilir.

Koçtaş, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm ürün, çözüm önerileri ve hizmetleri tek çatı altında sunuyor. Koçtaş başlattığı ücretsiz montaj kampanyası kapsamında 8 ürünün montajını ücretsiz gerçekleştirerek müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak kampanyası kapsamında, Adore marka 6 kapılı ve 2 çekmeceli gardırop ile 6 kapılı 2 çekmeceli aynalı gardırop, 4 kapaklı ve 2 çekmeceli aynalı gardırop, 3 kapaklı ve 2 çekmeceli gardırop, New Vintage 3 kapaklı gardırop, Minar Mobilya markalı Membran 302, Membran 402 ve Membran 502 gardıropları ücretsiz montaj ayrıcalığı ile satışa sunuluyor.

Koçtaş’ın seçili gardıroplarda uzman montaj ekipleriyle sunduğu 2 yıl garantili ücretsiz montaj hizmetinden yararlanmak isteyenler Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL