• Geri dön

  • 146 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


Koçtaş, banyolarını yenilemek isteyenlere seçili banyo ve seramik ürünlerinde %30’a varan indirimler sunuyor. Koçtaş’ın sunduğu indirimler ve çözüm önerilerinden yararlanmak için Koçtaş mağazaları, Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr ziyaret edilebilir.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek bir adreste toplayan Koçtaş, banyolarını yenilemek isteyenlere en iyi ürün ve çözüm önerilerini indirimlerle sunuyor. Koçtaş’ta seçili banyo ve seramik ürünlerinde %30’a varan indirimler şubat sonuna kadar devam edecek.

Banyo dolaplarından klozet setlerine, lavabolardan banyo aksesuarlarına kadar banyolara işlevsellik ve şıklık katacak tüm ürünlere Koçtaş’tan ulaşmak mümkün. Parlak, mermer görünümlü ya da geometrik desenli gibi onlarca seramik çeşidi de banyolarına yenilik ve hareketlilik katmak isteyenleri bekliyor.

Koçtaş, sağladığı indirimlerin yanı sıra; ustalara özel olarak banyo ve seramik ürünlerinde geçerli ek puan kazanma ayrıcalığıyla da sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekliyor.

Dolaptan tekstil ürününe, aksesuardan seramiğe kadar şık bir banyo oluşturmayı sağlayacak tüm banyo ürünlerine Koçtaş mağazaları, Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr’den ulaşılabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL