• Geri dön

  • 1.094 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Koçtaş, sıcak yaz günlerinde ferahlatan çözüm önerileri sunuyor. Yaşam alanına en uygun klima seçimini yaparken fazla enerji tüketiminin de önüne geçmek isteyenler Yaşayan Evler Blog’u ziyaret edebilir.

En iyi markaları en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, bunaltıcı sıcakların sürdüğü şu günlerde, yaşam alanlarına ferahlık katmak isteyenlere klima seçiminin püf noktalarını sunuyor. Bu sıcak günleri evlerinde geçirenler için yüksek enerji verimliliği sayesinde çevreye ve aile ekonomisine katkı sağlayan klimalar Koçtaş’ta müşterilerle buluşuyor.

Koçtaş, klima seçerken öncelikle kullanılacak alanın büyüklüğüne en uygun olacak duvar tipi, salon tipi ve portatif klimalar arasından tercih yapılmasını öneriyor. Isıtma ve soğutma kapasitesinin alana uygun olması, enerji tasarrufu ve hijyen de klima seçiminde büyük önem taşıyor.

Duvar tipi, portatif, salon tipi, kaset tipi ve kanal tipi gibi çeşit çeşit klimalar, yazı serin geçirmek isteyenler için avantajlı fiyat seçenekleriyle Koçtaş’ta… Duvar tipi klimalarda odaya monte edilen, ısıtma ve soğutma işlemini gerçekleştiren iç ünitesinin yanı sıra bir de evin dışına yerleştirilen dış ünitesi bulunuyor. Diğer klima tiplerine göre daha küçük olan, monte edilmeye ihtiyacı olmadığı ve hafif olduğu için farklı alanlara taşınabilen portatif klimalar ise pratik özellikleriyle öne çıkıyor. Portatif klimalar, kolaylıkla taşınma özelliği sayesinde birden fazla odada kullanılabiliyor. Genellikle bankalarda, mağazalarda ya da iş yerlerinde tercih edilen salon tipi klimalar; iç ve dış ünite olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Kaset tipi klimalar mağazalarda ya da iş yerlerinde tavanda, genellikle kare/dikdörtgen biçimde olan menfezlere sahip. Kanal tipi klimalar ise iç ünitenin genellikle duvarın içerisine gömüldüğü, alanda sadece havalandırma menfezlerinin görüldüğü ve çoğunlukla yatay tasarımıyla dikkat çekiyor.

Koçtaş’ın serinleten soğutma çözümleriyle evlerinde yazın keyifli zaman geçirmek isteyenler, Koçtaş mağazalarını, Koçtaş mobil uygulamasını ve koctas.com.tr’yi ziyaret edilebilir.

Link: https://blog.koctas.com.tr/mekana-uygun-klima-secimi-nasil-olmali/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL