• Geri dön

  • 114 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste buluşturan Koçtaş, yüzde 50’ye varan çeyiz kampanyasıyla yeni ev kuracak çiftlerin bütçelerine destek oluyor. Düğün paketlerinin yanı sıra mutfaktan mobilyaya, aydınlatmadan dekorasyona, küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar pek çok farklı kategorideki çeyiz listesinin olmazsa olmazı yüzlerce ürünü kapsayan kampanya, yeni evlilere tasarruflu bir çeyiz alışverişi olanağı sunuyor. Koçtaş’ın evlilik hazırlığını keyfe dönüştüren çeyiz kampanyasından yararlanmak için Koçtaş mağazaları, Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr ziyaret edilebilir.

Koçtaş, düğün mevsimi yaklaşırken yeni ev kuracaklara ve evini yenilemek isteyenlere özel hazırladığı çeyiz kampanyasıyla cazip fırsatlar sunuyor. Mutfak, mobilya, aydınlatma, dekorasyon, ev gereçleri ve hırdavat gibi onlarca farklı kategorideki yüzlerce ürün, yüzde 50’ye varan indirim avantajıyla Koçtaş müşterileriyle buluşuyor.

Koçtaş’ın bütçe dostu çeyiz kampanyasında, koltuk takımı, yatak odası ve yemek odası takımından oluşan mobilya düğün paketleri, oturma grubu setleri ve yeni bir evin olmazsa olmazları buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinden oluşan beyaz eşya setleri avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni bir evin tüm ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla tamamlamak isteyenler Koçtaş mağazaları, Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr'yi ziyaret edebilirler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL