• Geri dön

  • 1.146 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Bayram tatilini sevdikleriyle doğada geçirmek isteyenlerin aradıkları tüm kamp ürünleri en uygun fiyatlarla Koçtaş’ta ziyaretçileri bekliyor. Son dönemlerin en çok tercih edilen tatil şekli olan kamp için tüm ihtiyaçlara Koçtaş mağazalarından, koctas.com.tr’den ve Koçtaş mobil uygulamasından ulaşılabilir.

Yaşam alanları için binlerce çeşit ürün ve çözüm önerisini müşterileriyle buluşturan Koçtaş, bayram tatilini sevdikleriyle birlikte doğada geçirmek isteyenlere ihtiyaç duyacakları tüm kamp ürünlerini en uygun fiyatlarla tek adreste sunuyor.

Soğuktan ve nemden koruyacak kampın olmazsa olmazı çadırlar, mat ve uyku tulumları, açılır-kapanır kamp sandalyesi ve kamp masası gibi kamp tatili için gerekli tüm ihtiyaçlar geniş ürün seçeneğiyle Koçtaş’ta…

Kampta bayrama özel keyifli yemekler hazırlamak isteyenler için kamp ocağı, yemek pişirme seti, çaydanlık, piknik seti gibi kamp mutfağı için tüm ihtiyaçlara da Koçtaş’tan ulaşabiliyor. Ayrıca fener ve aydınlatıcılar, taşınabilir şarj aleti, hijyen ürünleri gibi kampa gideceklerin yanına alması gereken her şey yine Koçtaş’ta müşterileri bekliyor.

Koçtaş uzmanları ilk kez kampa gideceklere; ihtiyaçları olan kamp malzemelerine mutlaka göz atmalarını, mevsim şartlarına uygun malzemeleri yanlarında götürmelerini, yakın bir kamp alanı tercih etmelerini ve mümkünse ilk kamp deneyimini yakınları ile geçirmelerini tavsiye ediyor.

Koçtaş’ın kampa nereye gideceklerini düşünenler ve kamp için hangi malzemelere ihtiyaçları olacağını öğrenmek isteyen kişiler için hazırladığı sayfada Türkiye’deki en popüler kamp rotaları ve bu rotalarla ilgili detaylı bilgi yer alıyor. koctas.com.tr/kamp-tatili-rehberi adresinden ulaşılabilen sayfada yer alan 3 soruluk anket ile kullanıcılar yapmak istedikleri kampa en uygun ürün önerilerini görebiliyorlar. Kamp planınızı yapmadan önce bu sayfayı incelemeyi unutmayın.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL