• Geri dön

  • 1.428 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Yaşamın olduğu her yeri geliştiren ve güzelleştiren Koçtaş, sıcak yaz günlerini ferahlatan çözüm önerilerini avantajlı fiyatlarla sunuyor. Klima, vantilatör, buharlı soğutucu gibi yüzlerce soğutma çözümü Koçtaş mağazaları, Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr’de.

En iyi markaları en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, bunaltıcı sıcakların sürdüğü şu günlerde, yaşam alanlarına ferahlık katmak isteyenlere çeşitli soğutma çözümleri sunarak yazın keyfini artırıyor. Bu sıcak günleri evlerinde geçirenler için yüksek enerji verimliliği sayesinde çevreye ve aile ekonomisine katkı sağlayan soğutma çözümleri Koçtaş’ta müşterilerle buluşuyor.

İklimlendirme alanındaki lider markaları tüketiciyle buluşturan Koçtaş’ın ürün gamında yer alan duvar tipi ve taşınabilir klimalar ile masaüstü, ayaklı, kule tipi, sanayi tipi, yer tipi vantilatörler dahil çeşit çeşit soğutma çözümü yazı serin geçirmek isteyenler için avantajlı fiyat seçenekleriyle Koçtaş’ta.

Klima seçiminin püf noktaları
Koçtaş, klima seçerken öncelikle kullanılacak alanın büyüklüğüne en uygun olacak duvar tipi, salon tipi ve portatif klimalar arasından tercih yapılmasını öneriyor. Isıtma ve soğutma kapasitesinin alana uygun olması, enerji tasarrufu ve hijyen de klima seçiminde büyük önem taşıyor.

Tavan vantilatörü seçerken dikkat edilmesi gerekenler
Koçtaş, tavan vantilatör seçimi yapılırken ise odanın büyüklüğü ve uygunluğunun, hız ayarlarının ve çalıştırma modellerinin değerlendirilmesini özellikle tavsiye ediyor. Ayrıca tavan vantilatörünün alanı ne derecede aydınlatabileceği de dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta olarak karşımıza çıkıyor. Tavan vantilatörü seçimi yapılırken evin dekorasyon stilinin de göz önünde bulundurulması gerekiyor.

Koçtaş’ın serinleten soğutma çözümleriyle evlerinde yazın keyifli zaman geçirmek isteyenler, Sıfır Tolerans önlemlerinin uygulandığı Koçtaş mağazalarını, Koçtaş mobil uygulamasını ve koctas.com.tr’yi ziyaret edilebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL