• Geri dön

  • 510 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


Koçtaş, çeyiz alışverişlerini daha keyifli ve kolay gerçekleştirmek isteyen çiftler için öneriler sunuyor.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek bir adreste toplayan Koçtaş, yeni evlilere evlerini kurarken rehberlik edecek alışveriş önerileri ile birlikte bu önerileri hayata geçirirken ihtiyaç duyacakları ürünleri uygun fiyatlarla sunuyor.

Koçtaş uzmanları, yeni bir evin olmazsa olmazları arasında yer alan beyaz eşyalar için enerji sınıfı, kapasite, ses seviyesi ve ihtiyaca yönelik programların öncelikli olarak incelenmesi gereken detaylar arasında yer aldığını belirtiyor. Ankastre ürünlerle yerden tasarruf edilebilirken, mutfak dekorasyonuna da şıklık katılabilir. Küçük ev aletlerinde ve süpürge seçiminde ise ihtiyaçlar en doğru yolu gösteriyor.

Mobilya alışverişinin evlendikten sonra yaşanılacak ev kararlaştırıldıktan sonra yapılması önem taşıyor. Eşyası çok olan çiftler depolama alanı konusunda yardımcı olacak mobilyaları tercih edebilirler. Örneğin, yatak odasında baza, salonda TV sehpası yerine TV ünitesi ya da girişte askılık yerine bir portmanto kullanılabilir.

Dekorasyonun tamamlayıcı parçaları aydınlatma, halı ve perde ürünleri evin atmosferine baştan aşağı renk katıyor. Mekâna göre doğru tercih yapıldığında dar alanları bile daha geniş göstermeyi sağlayan aydınlatmalarda, enerji tasarruflu ürünler seçilerek aile bütçelerine katkı sağlanabilir. Evlerin tamamlayıcı ürünleri halı ve perdelerde ise doğru seçimi yapabilmek için koltuk takımı, konsol, yatak odası takımı gibi büyük mobilyalar alındıktan sonra karar vermek öneriler arasında yer alıyor.

Çeyiz alışverişini keyifli bir şekilde tamamlayarak hayalindeki eve kavuşmak isteyenler eşya seçiminde ipuçları için Yaşayan Evler blogu, doğru ürüne uygun fiyatla sahip olmak için Koçtaş mağazaları, Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr’yi ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL