• Geri dön

  • 802 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


Ev geliştirme sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek pazaryeri olan koctas.com.tr, bu yıl Türkiye’de 4.’sü düzenlenen IDC Future Enterprise Awards ödülleri’nde “Future Enterprise of the Year” kategorisinde ‘’Ev Geliştirme Dikeyinde Omnichannel Pazaryeri Dönüşümü Projesi’’ ile ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Yaşam alanlarıyla ilgili tüm ürünleri ve çözüm önerilerini bir arada sunan Koçtaş’ın dijital mağazası koctas.com.tr, 4. IDC Türkiye DX Summit kapsamında düzenlenen IDC Future Enterprise Awards ödüllerinde Future Enterprise of the Year kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Koçtaş Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Genel Müdür Yardımcısı Uğur Serkan Taşkın, “Koçtaş olarak rotamızı uzun zamandır dijital dönüşüm ve çoklu kanal deneyimine çevirmiştik. Bu doğrultuda baktığımızda ise artık pazaryerleri de hızla çoğalıyor ve büyüyor. Pazaryerlerinin en büyük odaklarından biri ise ev geliştirme kategorisi. Koçtaş olarak bu alanda yıllardır uzmanlığımız ile ön plana çıkıyoruz. Diğer pazaryerlerinden farklı olarak fiziksel mağaza gücümüz de bulunuyor. Bu çok büyük bir avantaj. Pazaryeri projemizin Future Enterprise of the Year kategorisinde ödüllendirilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Ödül kapsamında aday projeler, uzmanlardan oluşan bir jüri tarafından incelendi ve verileri, iç görüleri nasıl sentezledikleri, kurum içerisinde bu verileri nasıl değerlendirip geliştirdikleri gibi kriterler ile değerlendirildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL