• Geri dön

  • 1.676 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Koçtaş yaz mevsimi boyunca bahçe ve teraslarda çocukları ile birlikte keyifli vakit geçirmek isteyenler için, farklı yaş gruplarına uygun şişme havuz çeşitleri sunuyor. Yaz boyu tatili evlerine getirmek isteyenler Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr’yi ziyaret edebilir, Koçtaş Çözüm Merkezi’ni arayabilir, Koçtaş Yaşayan Evler Blog’da yer alan ürün ve çözüm önerilerini inceleyebilir.

Yaşamın olduğu her yeri geliştiren ve güzelleştiren Koçtaş, farklı yaş gruplarına uygun şişme havuz çeşitleriyle yazın keyfini evlere taşıyor.

Yan kısımları şişirilebilen ve altındaki su geçirmez zemin sayesinde ortası su ile doldurulabilen şişme havuzlar yaz aylarında evlerin bahçesinde ya da terasında kullanılabilir. Daha büyük boyutlardaki şişme aile havuzları ile ailece keyifli vakit geçirmek mümkün… Yetişkinlerin ve çocukların yaş grubuna göre değişebilen boyutlarda ve modellerdeki havuzlar, merdiven, üst kaplama bezi, devirdaim motoru gibi tüm aksesuarları ile birlikte koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında müşterileri bekliyor.

Koçtaş uzmanları, bahçe ya da teras için tercih edilecek havuzların alana uygun boyutta olmasını, sadece çocukların kullanımı için tercih edilecek havuzların derin olmamasını, açık alanlar için güneşlikli olması gibi özelliklere dikkat edilmesini öneriyor. Bebekler ve çocuklar için üretilen küçük boyutlu havuzlar ise balkonlarda da kullanılabildiği için çok daha pratik.

Yazın bahçe ve teraslarında keyifli zaman geçirmek isteyenler şişme havuz modelleri ve ihtiyaç duyulacak su aktivite malzemelerine Koçtaş Çözüm Merkezi’nden, Koçtaş mobil uygulamasından ve koctas.com.tr’den ulaşabilirler.

Koçtaş, havuz alırken dikkat edilmesi gereken diğer noktaları ise şöyle sıralıyor;

• Alacağınız havuzun boyutu, konumlandıracağınız alana uygun olmalı. Bu nedenle havuz almadan önce, havuzu konumlandırmayı düşündüğünüz alanın ölçüsünü öğrenmenizde fayda var.
• Eğer küçük bir çocuğunuz varsa ve sadece onun kullanacağı bir havuz alıyorsanız derin bir model seçmemenizi öneririz. Çünkü her ne kadar portatif bir ürün olsa da dikkatinizin dağıldığı herhangi bir an çocuğunuzun güvenliği olumsuz etkilenebilir. Ayrıca çocuğunuzun ihtiyacından büyük bir havuz daha geç dolacak ve su tüketiminizi de gereksiz yere artıracaktır.
• Teras, bahçe gibi üstü açık alanlarda bu havuzlara yer verecekseniz güneşlikli bir ürün almanızda fayda var. Dilerseniz harici bir şemsiye alarak da çocuğunuzu güneşe karşı koruyabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL