• Geri dön

  • 1.465 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


YAŞAM ALANLARINA DAİR İLHAM VEREN FİKİRLER KOÇTAŞ ‘YAŞAYAN EVLER’ DERGİSİNDE

Koçtaş, yaşam alanlarının her köşesi için ilham veren öneriler ve güzel fikirleri Yaşayan Evler Dergisi’nde okuyucularıyla buluşturmaya devam ediyor. Yaşayan Evler Dergisi’nin son iki sayısında banyo, mutfak, mobilya, dekorasyon ve bahçeye dair merak edilen her şey yer alıyor. Oturma odasından mutfağa, yatak odasından bahçe ve balkona kadar yaşam alanlarının her noktası için dekorasyon fikirleri ve hayatı kolaylaştıracak çözüm önerileri, uygun fiyatlı binlerce ürün seçeneğiyle birlikte sunuluyor.

Koçtaş, müşterileriyle buluşturduğu Yaşayan Evler dergilerinde, yaşam alanlarının her köşesi için ilham veren dekorasyon fikirleri, binlerce ürün seçeneği, en uygun bütçeli çözüm önerileri ve güzel fikirler sunuyor. Yaşayan Evler’de yer alan tüm ürün ve çözüm önerilerine Koçtaş mağazalarının yanı sıra koctas.com.tr’den, Koçtaş mobil uygulamasından ve Koçtaş mağazalarında bulunan kiosklardan tek bir dokunuşla hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabiliyor.

Koçtaş, Yaşayan Evler dergilerinde ve Yaşayan Evler BLOG’unda yer alan bu güzel fikir ve çözüm önerileriyle iç ve dış mekânlara hayat ve yenilik katarken; yaşam alanlarını da güzelleştiriyor. Yaşayan Evler dergilerinde mobilya, aydınlatma, banyo, mutfak, balkon ve bahçe ürünlerinin yanı sıra zengin dekoratif objeler ve aksesuar seçenekleri bulunuyor. Dergilerde aynı zamanda yaşam alanlarına özel kişiselleştirilmiş önerilere ve faydalı bilgilere ulaşılabiliyor. Koçtaş, değişen yaşam şekillerinde farklılaşan ihtiyaçların karşılanmasına da çok uygun fiyatlarla yardımcı oluyor.

Kendi dokunuşuyla yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenler, Koçtaş’ın hem tasarruf ettiren hem de yaratıcılığı ortaya çıkaran ‘Kendin Yap’ önerilerine Koçtaş Yaşayan Evler Dergisi ve Koçtaş Yaşayan Evler BLOG’dan ulaşabilir. Ayrıca; su tasarrufu için fikirler, bahçe dekorasyonu nasıl yapılır, banyo dolabı seçerken dikkat edilmesi gereken detaylar, evlerde küçük değişikliklerle büyük etkiler yaratmanın püf noktaları ya da yılın dekorasyon trendleri gibi onlarca bilgiye ulaşmak için de dergi üzerinde bulunan QR Kod uygulamasıyla Koçtaş Yaşayan Evler BLOG ziyaret edilebilir.

Tüm iç mekânlar için ilham veren fikirler Koçtaş’ın Yaşayan Evler Dekorasyon Dergisi’nde
Koçtaş ‘Yaşayan Evler’ dergisinin ‘Banyo-Mutfak-Dekorasyon-Mobilya sayısında, banyo ve mutfak başta olmak üzere iç mekânlara hayat katacak mobilya ve dekorasyonla ilgili binlerce çeşit ürün, ilham veren fikirlerle birlikte sunuluyor. Yaşam alanlarında küçük ya da büyük değişiklikler yapmak isteyenlere A’dan Z’ye dekorasyon önerileri sunan dergide, Modern, Country ve Klasik stilde 13 farklı koleksiyon dikkat çekiyor.

Sadece koctas.com.tr’de satışa sunulan ürünler de dergide yer alıyor. Özel tasarım kanepeler, yemek odaları, masalar, sandalyeler, sehpalar, puflar, ahşap askılar, kitaplıklar, avizeler, dergilikler, dekoratif yastıklar ve daha birçok özel ürün koctas.com.tr’de ziyaretçilerini bekliyor.

Bahçe, balkon ve botaniğe dair her şey Koçtaş’ın Yaşayan Evler Bahçe Dergisi’nde
Koçtaş Yaşayan Evler Bahçe Dergisi, yaz aylarında açık havanın keyfini doyasıya çıkarmak isteyenlere ilham verecek yüzlerce güzel fikir ve çözüm önerisi sunuyor. Bahçe dekorasyonuyla ilgili sezon trendlerinin ve ipuçlarının öne çıktığı dergide; dış mekân mobilyalarından aksesuarlara, aydınlatmadan bahçe makinelerine, şemsiye ve şezlongdan peyzaj ürünlerine kadar yüzlerce ürün bulunuyor. Ferah bir yaz geçirmek için Koçtaş Yaşayan Evler Bahçe Dergisi’nde yer alan güzel fikirlerle; oturma odasının şıklığı ve rahatlığı bahçeye taşınabilir, büyük ya da küçük her tip balkonda, sezonun trend renkleri terrecota, indigo ve yeşil ile güzel bir dekorasyon stili oluşturulabilir.

Tüm bahçe ve balkonları yaşayan mekânlara dönüştürecek, hatta pencere önünü bile minik bir bahçe görünümü katacak ürünlerin ve güzel fikirlerin yer aldığı dergide; Ekolojik Yaşam Uzmanı Erkan Şamcı’nın da balkon bahçeciliğiyle ilgili önerileri bulunuyor. Erkan Şamcı dergide, şehir yaşamında her evde uygulanabilecek ‘balkon bahçeciliği’ ile sebze ve meyve yetiştiriciliği konularında ipuçları veriyor.

Sadece evlerde değil yaşamın olduğu her yerde ilham veren referans noktasına dönüşen Koçtaş’ın güzel fikir önerilerine Yaşayan Evler dergisi dışında istenilen her anda Koçtaş’ın YouTube sayfası ve Yaşayan Evler BLOG’undan ulaşılabilir. Koçtaş, çözüm önerileri ve yüzlerce ürün seçeneğiyle yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ve güzelleştirmek için müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL