• Geri dön

  • 1.145 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Koçtaş, Kurban Bayramı’nı indirim kampanyası ile karşılıyor. Temmuz ayı boyunca onlarca üründe geçerli olacak indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

Koçtaş, Kurban Bayramı’nı yaşam alanlarını en tasarruflu şekilde yenileyerek karşılamak isteyenler için onlarca üründe geçerli olacak indirim kampanyası sunuyor.

Koçtaş’ta temmuz ayı boyunca banyo, bahçe, balkon, aydınlatma ve dekorasyon kategorilerinde %45’e, klima ve vantilatörlerde %35’e, el aletlerinde ise %25’e varan indirimlerden yararlanmak mümkün…

Koçtaş, bahçe oturma setlerinden hortum setine, yatak odalarının olmazsa olması sürgülü gardıroplardan mutfaklar için ankastre setlere kadar yaşam alanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak onlarca üründe büyük temmuz indirimleriyle bayram havası estiriyor.

Temmuz ayı boyunca geçerli olacak indirimlerden yararlanarak bayram ihtiyaçlarını tamamlamak isteyenler Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL